0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben hiç anlamıorem..... i.melih gıcık oluyor hitit güneşine...
BUrdaki i ... harfi ne abla bende bilmiore
Biz lisede birinci sınıfta istemeden'de olsa Din kültürü öğretmenımıze şaka yapmıştık.Okulun son günlerinde malum pıknık falan olur.Bizide bayramiç ilçesinde ayazma adında piknik alanına götüreceklerdi.Tabi o zamanlar alkole meraklıyız, ama pıkniğe sokamayacağız bılıyoruz napalım ne edelim diye düşünüyorduk. Kola-fantanın ıcıne koyalım diye düşündük,ama hazırlıkta sınıf öğretmenımıze yakalanmıstık, anıtkabır gezısınde. koklardı yıne ıcıceklerımızı.Bizim arkadaşın babası Cezaevinde gardiyan. anlatırmıs oğluna kavunun içine şırıngayla votka enjekte edip sokmaya çalısırlarmıs mahkum yakınları.kavunun mayhos kokusu sayesınde votkanın kokusuda anlasılmazmıs, bızde arkadaşlarla evde kalıyorduk. hemen markete gidip 5 tane kavun aldık,ikide büyük votka, tüm gece yavas yavas enjekte ettik kavunlara neyse sabah biz piknik yerine gittik soguk suyun içine koyduk,Soğusun diye kavunlar.biz 2 tanesını yedik, 3 arkadaş gercekten sarhos oluyor ınsan öbür çocukların haberi yok tabı. kendi getirdikleri karpuz,kirazları ve bızım kavunları kesip güzel bir meyve tabağı hazırlamıslar, hocalarımıza ikram etmişler tüm hocalarımız gibi tabı din kültürü hocamızda yemıs, artık gunahı boynuna ama ben farkettıgımde özellikle kavunları seciyordu. tabı bende hafıf alkolluydum hocam nasıl begendinizmi kavunu ben getirdim lapsekiden dedim hıc bir cevap vermedi öbür hocalarda yedi ama dın kulturu hocamıza dokunduki galiba bizler tarık mengüç'ün şakşuka şarkısıyla göbek atarken oda ellerinle alkıslıyordu bizi normalde yolda gelirken mınıbus'un radyo sesıne bıle karısan bir insandı kendısı
kendisi söylemiore ama atatürk heykelinde ki atın dış genital organından rahatsız oluıore bu durum da sence ne oluorıoe....
Taylan, böyle şaka yapılır mı ciğerim ya
aajjxhbshxas.... öldümmm...
Ben: Merhaba X, Y’yi tanıyor musun?X : Hayır (Gayet net bir şekilde)Ben: Ben de tanımam i.neyi
O kavunla yapılan çok hoş olur, şimdi tarifini verirdim ama.
Önce iyi bir kavun seçeceksin, sonra onu tepeden (şapka gibi) kesip içindeki çekirdekleri boşaltacaksın ve içine kaliteli bir rus içeceği (herhalde anlaşılmıştır ) dökeceksin (kafi miktarda), kavunun çıkardığın kapağını geri kapayacaksın ve kavunu hafifce, bir kaç kez (içindekileri dökmeden) çevireceksin. Sonra buzdolabında dik bir şekilde soğumaya bırakacaksın. Akşamda pipetle önce içip sonra kesip yiyeceksin. Tabi bunu yapıp haber vermezsen olmaz.
Selam. Şimdiye kadar yaptığınız tatlı ve akıllıca şakalar var mı?