Gönderen Konu: Şaka  (Okunma sayısı 4301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Şaka
« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2010, 02:07:26 »
ben hiç anlamıorem..... i.melih gıcık oluyor hitit güneşine...
BUrdaki i ... harfi ne abla bende bilmiore
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2010, 02:07:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #41 : Haziran 18, 2010, 03:33:07 »
Biz lisede birinci sınıfta istemeden'de olsa Din kültürü öğretmenımıze şaka yapmıştık.Okulun son günlerinde malum pıknık falan olur.Bizide bayramiç ilçesinde ayazma adında piknik alanına götüreceklerdi.Tabi o zamanlar alkole meraklıyız, ama pıkniğe sokamayacağız bılıyoruz napalım ne edelim diye düşünüyorduk. Kola-fantanın ıcıne koyalım diye düşündük,ama hazırlıkta sınıf öğretmenımıze yakalanmıstık, anıtkabır gezısınde. koklardı yıne ıcıceklerımızı.Bizim arkadaşın babası Cezaevinde gardiyan. anlatırmıs oğluna  kavunun içine şırıngayla votka enjekte edip sokmaya çalısırlarmıs mahkum yakınları.kavunun mayhos kokusu sayesınde votkanın kokusuda anlasılmazmıs, bızde arkadaşlarla evde kalıyorduk. hemen markete gidip 5 tane kavun aldık,ikide büyük votka, tüm gece yavas yavas enjekte ettik kavunlara :D neyse sabah biz piknik yerine gittik soguk suyun içine koyduk,Soğusun diye kavunlar.biz 2 tanesını yedik, 3 arkadaş gercekten sarhos oluyor ınsan :D öbür çocukların haberi yok tabı. kendi getirdikleri karpuz,kirazları ve bızım kavunları kesip güzel bir meyve tabağı hazırlamıslar, hocalarımıza ikram etmişler tüm hocalarımız gibi tabı din kültürü hocamızda yemıs, artık gunahı boynuna ama ben farkettıgımde özellikle kavunları seciyordu. :D tabı bende hafıf alkolluydum hocam nasıl begendinizmi kavunu ben getirdim lapsekiden dedim hıc bir cevap vermedi :D :D öbür hocalarda yedi ama dın kulturu hocamıza dokunduki galiba bizler tarık mengüç'ün şakşuka şarkısıyla göbek atarken oda ellerinle alkıslıyordu bizi normalde yolda gelirken mınıbus'un radyo sesıne bıle karısan bir insandı kendısı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 18, 2010, 08:00:43 »
Taylan, böyle şaka yapılır mı ciğerim ya :rofl: :rofl: :rofl:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 18, 2010, 08:40:39 »
  O kavunla yapılan çok hoş olur, şimdi tarifini verirdim ama. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 18, 2010, 10:34:20 »
BUrdaki i ... harfi ne abla bende bilmiore

kendisi söylemiore ama atatürk heykelinde ki atın dış genital organından rahatsız oluıore bu durum da sence ne oluorıoe.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 18, 2010, 10:37:32 »
Biz lisede birinci sınıfta istemeden'de olsa Din kültürü öğretmenımıze şaka yapmıştık.Okulun son günlerinde malum pıknık falan olur.Bizide bayramiç ilçesinde ayazma adında piknik alanına götüreceklerdi.Tabi o zamanlar alkole meraklıyız, ama pıkniğe sokamayacağız bılıyoruz napalım ne edelim diye düşünüyorduk. Kola-fantanın ıcıne koyalım diye düşündük,ama hazırlıkta sınıf öğretmenımıze yakalanmıstık, anıtkabır gezısınde. koklardı yıne ıcıceklerımızı.Bizim arkadaşın babası Cezaevinde gardiyan. anlatırmıs oğluna  kavunun içine şırıngayla votka enjekte edip sokmaya çalısırlarmıs mahkum yakınları.kavunun mayhos kokusu sayesınde votkanın kokusuda anlasılmazmıs, bızde arkadaşlarla evde kalıyorduk. hemen markete gidip 5 tane kavun aldık,ikide büyük votka, tüm gece yavas yavas enjekte ettik kavunlara :D neyse sabah biz piknik yerine gittik soguk suyun içine koyduk,Soğusun diye kavunlar.biz 2 tanesını yedik, 3 arkadaş gercekten sarhos oluyor ınsan :D öbür çocukların haberi yok tabı. kendi getirdikleri karpuz,kirazları ve bızım kavunları kesip güzel bir meyve tabağı hazırlamıslar, hocalarımıza ikram etmişler tüm hocalarımız gibi tabı din kültürü hocamızda yemıs, artık gunahı boynuna ama ben farkettıgımde özellikle kavunları seciyordu. :D tabı bende hafıf alkolluydum hocam nasıl begendinizmi kavunu ben getirdim lapsekiden dedim hıc bir cevap vermedi :D :D öbür hocalarda yedi ama dın kulturu hocamıza dokunduki galiba bizler tarık mengüç'ün şakşuka şarkısıyla göbek atarken oda ellerinle alkıslıyordu bizi normalde yolda gelirken mınıbus'un radyo sesıne bıle karısan bir insandı kendısı :D

aajjxhbshxas.... :rofl: öldümmm...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #46 : Haziran 18, 2010, 10:38:06 »
  Hmmm, küçükken geçirilmiş bir travma mı var acaba? :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 18, 2010, 15:43:09 »
kendisi söylemiore ama atatürk heykelinde ki atın dış genital organından rahatsız oluıore bu durum da sence ne oluorıoe.... :D
Bişey diyemiorem  :D :D :D ama vizonteledeki gibi azcık törpilöre  ;) :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #48 : Haziran 19, 2010, 00:10:53 »
Taylan, böyle şaka yapılır mı ciğerim ya :rofl: :rofl: :rofl:

Valla Reis istemedende olsa hayatımın en büyük şakasını yaptık :D aklıma geldıkçe gülerim hala :)

aajjxhbshxas.... :rofl: öldümmm...

Hande abla bende daha ne hikayeler var ohooooo :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 19, 2010, 01:02:06 »

Ben: Merhaba X, Y’yi tanıyor musun?
X   : Hayır (Gayet net bir şekilde)
Ben: Ben de tanımam  i.neyi :D

:) Hakkı abi, çok güzeldi bee :) Vallahi çok keyif alarak ve gülerek okudum :) Kaliteli bir şaka :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 19, 2010, 01:12:12 »
ben hiç anlamıorem..... i.melih gıcık oluyor hitit güneşine...

:kötü:

Edit: ağır ithamları editledim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 19, 2010, 10:44:35 »
  O kavunla yapılan çok hoş olur, şimdi tarifini verirdim ama. :):):)
ver gitsin abi, bizim gibi yeni nesile de lazım o tarifler :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #52 : Haziran 19, 2010, 10:56:24 »
  :):):)
 Önce iyi bir kavun seçeceksin, sonra onu tepeden (şapka gibi) kesip içindeki çekirdekleri boşaltacaksın ve içine kaliteli bir rus içeceği (herhalde anlaşılmıştır :) ) dökeceksin (kafi miktarda), kavunun çıkardığın kapağını geri kapayacaksın ve kavunu hafifce, bir kaç kez (içindekileri dökmeden) çevireceksin. Sonra buzdolabında dik bir şekilde soğumaya bırakacaksın. Akşamda pipetle önce içip sonra kesip yiyeceksin. :):):) Tabi bunu yapıp haber vermezsen olmaz. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 19, 2010, 10:59:05 »
  :):):)
 Önce iyi bir kavun seçeceksin, sonra onu tepeden (şapka gibi) kesip içindeki çekirdekleri boşaltacaksın ve içine kaliteli bir rus içeceği (herhalde anlaşılmıştır :) ) dökeceksin (kafi miktarda), kavunun çıkardığın kapağını geri kapayacaksın ve kavunu hafifce, bir kaç kez (içindekileri dökmeden) çevireceksin. Sonra buzdolabında dik bir şekilde soğumaya bırakacaksın. Akşamda pipetle önce içip sonra kesip yiyeceksin. :):):) Tabi bunu yapıp haber vermezsen olmaz. :)
aaaabiiii..bu süper bir fikirmiş ya :D ben içindekileri içtikten sonra bir de dondurma koyarım üstüne dondurmayla yerim kavunu, sonra bir kaç gün haber alınmaz sanırım benden :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 20, 2010, 21:09:31 »
o bir kaç gün WC de yaşarsın sadece:))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #55 : Haziran 20, 2010, 21:43:40 »
  Kavun üstüne su tehlikeli olabilir bağırsaklar için. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 20, 2010, 21:44:17 »
 Selam.
 Şimdiye kadar yaptığınız tatlı ve akıllıca şakalar var mı?  :P :islik:

Yok Galiba; benimkiler hep eşşek şakası :wacko: