0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efsane kasa mı Abi? e12 de pek sorun yaşamadım şahsen.
Açıkçası bence Ae101'e yakışıyor bile paçalıklar. Yalnız ben başka bir noktaya değinmek istiyorum; bence bu konuda yasal düzenleme yapılmalı ve paçalıklar her araçta zorunlu olmalı (dediğin gibi bir çok araçta ya yok, ya da ilginç bir şekilde aksesuar olarak mevcut). Bu gerçekten çok önemli bir nokta, gerek taş fırlatma, gerek arkaya su zerrecikleri gönderme ve sonuç olarak arkadan gelenlerin sürüş emniyeti noktasında.
gerek taş fırlatma, gerek arkaya su zerrecikleri gönderme ve sonuç olarak arkadan gelenlerin sürüş emniyeti noktasında.
Açıkçası bence Ae101'e yakışıyor bile paçalıklar.
Valla benimkisininde bir kaç yerini telle bağlamış eski sahibi. Görüntü hoş değil, birazda ben telle bağlasam iyice garip olacak. Leylek gibi olacağını olmaz herhalde, jantlarım 13". Zaten yere çok yakın belli bile olacağını sanmıyorum paçalıkları sökünce. Yahu paçalık her yere dokunduğunda hanımdan fırça yiyoruz arabanın altını sürttün diye
Resimler gözükmüyor Mehmet. arabada jantlar 15inc 55 yanak bence sende böyle birsey taktır araba havada oluyor e12 gibi
arabada jantlar 15inc 55 yanak bence sende böyle birsey taktır araba havada oluyor e12 gibi