0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fark oluyor abicim tecrubeli arkadaslar vardır... Mantıken 15 inc'in o zaman tek 55 yanak olmalı 16 inc olunca 50 yanak olmalı
Kafaya göre lastik boyu değiştirmek tavsiye edilmeyen bir şey. Hesabı yapılır, ona göre değiştirilir.Paçalıkları ben AE92'den söktüğümde hakkaten baya sırıtmıştı, ama bir süre sonra alışıyorsun. Bu arada bagaja su/çamur girmemesi için krikonun olduğu bölüme yalıtım yapmak gerekiyor, orda bende açıklık varmış, bir baktım bagajın yarısı çamur dolmuştu
Olabilir tabi, ama güzel durması için güzel kesilmesi lazım. Bu arada AE92 paçalıkları AE101 lere göre baya uzun
Hayır bu mantığın yanlış. Çünkü bunu sana söylememdeki amaç, benim aracım orjinalinde tam hatırlamamakla beraber 175/70/R13 yani yanak 70. Burda jantı 14 yaparsam örnek olarak yanağı 65 yapmam gerekir. Ama senin aracının orjinalinde 14" jant var ve yanak 60 diyelim. Jantı 15 yaptınmı yanağı 55 yapman gerekir. Yani anlatmak istediğim olay orjinalindeki jant boyutu 14,15,16,17" farketmez, aracın üzerinde fabrikadan gelen lastiğin yerden yüksekliği, içindeki jant oynamaları ile değişmemesi gerektiği.
Bilmiyorum teknik bir bilgim yok sadece mantıken konustum:) 14 inc e 60 ise ben 15 incede 60 takarsam ne gibi fark olurki? yükselir km farkı olur mu bilmiyorum peki böyle yapsak tuvden gecermiyim
Açıkçası bence Ae101'e yakışıyor bile paçalıklar.
Pantolon Kapri oldu sanırım.
paçalıkların yan sanayisi 4 adet 25 tl gibi bişey... 2 adet arka aldıydım 15 tlye... bence değerlendirin...