0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşın dediği gibi...Bütün etrafını dolaşın...Çizik v.b.başka şeyler var mı?İçine girin,iyice bakın...Eğilip çamurluk içlerine bile bakın...Sakın çekinmeyin...Dünya kadar para verdiniz...Bu sizin en doğal hakkınız...Biz aracı alırken de bütün naylonları,stickerleri falan herşeyi sökmüşlerdi...Baya bozulmuştum...Hayırlı olsun aracınız...Güle güle kullanın...Allah kaza bela göstermesin...
niye koltuklarda poşet naylon türü birşey kaplı oluyorya niye onu koparmışlar diyor bir ückağıt yapmasın bunlar diye taktı kafaya toyota gerçekten böyle üçkağat yapıcak bir markamı ?
Bu büyük markaları anlayamadım adamlar sinekten yağ çıkarıyor resmen bir sürü para veriyoruz depoyu bile doldurup veremiyorlar ek olarakta 1 2 işe yaramaz şey.
Aydın, o nasıl olmuş?
plan yapma çünkü o anda aklına pek gelen bi rşey olmuyor.Öte beriye şöyle bir bak sonra şayet ayrıca sipariş ettiğin bi rşey var sa ona bak navigation yan çıtalar filan.Sana söz verilen hediye yada değil aksesuar.Ben eşimie araba almaya gitmiştim; ısmarladığımız araba gümüş gri idi oysa teslimn edilen bej idi:)))))))))) eşim eve geldikten sonra bana ya renk bu değildi demezmi. ee ruhsat çıkmış plaka takılmış...Şimdi bej araba kullanıyor muhahahahaaakıssadan hisse
araba ile ilgili duyduğum en komik anektodlardan biri.helal olsun valla