Gönderen Konu: Sıfır araç teslim alırken dikkat edilmesi gerekenler  (Okunma sayısı 25460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: Sıfır araç teslim alırken dikkat edilmesi gerekenler
« Yanıtla #20 : Eylül 30, 2010, 17:42:43 »
Siz siz olun aracınızı depo garaj karanlık plaza içi gibi bir yerden teslim almayın mümkün ise gündüz vakti dışarıda aracınızın kaportasını ve döşemeleri inceleyerek teslim alın.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 30, 2010, 17:42:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla D-4D Comfort Extra 2011
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #21 : Eylül 30, 2010, 18:14:41 »
İlginç gelebilir belki ama camlarını kontrol edin derim taşıma esnasında bazı araçların camı kırılabiliyor onu servis çaktırmadan değiştiriyor vede bu aracın camı değişti diye söylemiyorlar tabi siz onu çamların seri numaralarına bakarak değişip değişmediğini anlayabilirsiniz.Daha önceki arabamda böylebişey olmuştu aldıktan sonra farkettim buda bize artık tecrübe oldu :)Bu arada kaportayıda kontrol etmeyi unutmayın!Şimdiden hayırlı olsun..
Corolla D-4D Comfort Extra 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Ekim 01, 2010, 10:26:11 »
Ben şöyle bir toparlayıp liste yaptım; bakınız ilk postum. Oraya ilave ettim.  Listeye ilave edecek başka şeyler çıkabilir.
Corolla D4-D Elegant M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #23 : Ekim 01, 2010, 10:30:35 »
3 anahtar mı? 2 olmuyor mu?
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 01, 2010, 10:31:35 »
İlginç gelebilir belki ama camlarını kontrol edin derim taşıma esnasında bazı araçların camı kırılabiliyor onu servis çaktırmadan değiştiriyor vede bu aracın camı değişti diye söylemiyorlar tabi siz onu çamların seri numaralarına bakarak değişip değişmediğini anlayabilirsiniz.Daha önceki arabamda böylebişey olmuştu aldıktan sonra farkettim buda bize artık tecrübe oldu :)Bu arada kaportayıda kontrol etmeyi unutmayın!Şimdiden hayırlı olsun..
erhan kardeş arabanın camının değişmesi kadar doğal ne olabilir enteresan bir yaklaşım adamlar tutupta orda sana yan sanayi cam takacak değilller dimi ama :)
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Ekim 01, 2010, 10:50:26 »
bana 3 değil 2 anahtar verdiler. ayrıca bende geri vitese hemen alamıyorum..şu ana kadar ilk denemede hep geri vitese alamamışımdır. bu durum neden kaynaklanıyor olabilir.
2011 corolla elegant  benzinli manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Ekim 01, 2010, 10:59:59 »
Görüştüğümüz satıcı 3 anahtar vereceğiz dedi. Belki de yeni bir uygulamadır.
Corolla D4-D Elegant M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Ekim 01, 2010, 11:06:36 »
bende 2 anahtar aldım. sanırım o geri vites sorunu da araç mmt olduğu için oluyor. otomatik şanzımanlarda böyle bir sorun yok. 3 anahtar olayını hala anlamış değilim. Selçuk bey aracı aldığınızda eğer 3 anahtar alırsanız lütfen satıcıya sebebini de sorar mısınız?
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Ekim 01, 2010, 11:13:02 »
affınıza sıgınarak soruyorum..benim araç benzinli ve manuel vitestir. bu dogrultuda cevap verir misiniz..
2011 corolla elegant  benzinli manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Ekim 01, 2010, 11:29:04 »
araç tam olarak durmadan alınmıyor mu geri vitese. o zaman ben ne anladım o düz vitesten.. benim bildiğim düz vites araçlarda hemen alabilirsin vitesi tabi çok düşük bir hızda iken mesela manevra yaparken çok hızlı ayarlıyabilmek gerekiyor. ama bir anlam veremedim hem düz vites hemde hemen geri vitese takamıyorsunuz.
Kenan bey aracınız yeni olduğundan kıyamıyor olabilir misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Ekim 01, 2010, 11:40:55 »
Görüştüğümüz satıcı 3 anahtar vereceğiz dedi. Belki de yeni bir uygulamadır.

3 anahtar veriyorlar. 2 si normal anahtar üçüncüsü ise otoparklarda valelere verebilceğiniz anahtar oluyor. Üçüncü anahtarın üzerinde kumanda düğmeleri yok ve bagajı açamıyor. Sadece aracı çalıştırıyor. Otoparka aracınızı koyunca anahtar isterse vale bu anahtarı veriyorsunuz ve bagajınıza laptop vs koyabiliyorsunuz. Çünkü o anahtar bagajı açamıyor.
2011 Corolla Elegant, d4d, Kar Beyazı, İçi Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Ekim 01, 2010, 11:43:24 »
ilk kez duyuyorum. bana 2 anahtar verdiler birinde kumanda yok. belkide 2011 modellerde böyle yapıyorlardır. bnm aracım 2010 ve böyle birşeyle karşılaşmadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #32 : Ekim 01, 2010, 12:05:23 »
ben de kısmetse ekim sonunda 2011 avensis elegant alıyorum, 3 anahtar mı 2 mi alıcam arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla D-4D Comfort Extra 2011
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #33 : Ekim 01, 2010, 14:35:35 »
erhan kardeş arabanın camının değişmesi kadar doğal ne olabilir enteresan bir yaklaşım adamlar tutupta orda sana yan sanayi cam takacak değilller dimi ama :)
:) koray kardeşim şöylebir örnek verecek olursak sıfır bir araba alıcaz senin istediğin araçtan ikitane var birinin camı o sebepten veya bu sebepten değişmiş..sen hangisini alırdın ? Birde servisin yan sanayi kullanımına gitmiyeceğini tabiki biliyoruz.Bir kapı sacı değişikliğinde bile diğer kapılarla aynı olmadıgını(elimizle kontrolettiğimizde farklı ses vermesi gibi..) görüyoruz.takdir edersen bunu önemsemeyeck insanlar olduğu kadar vay be keşke önceden bilseydim bunu diyecek insanlarda olacaktır.yarın öbürgün sıfır arabanı kapının önüne çektiğinde yakın çevrenden takılacak insanlar olabilir :) 10 sene oldu arabamın camı bile değişmedi gibi.. :)problem edilecek bir mesele değil tabi..saygılar selamlar..
Corolla D-4D Comfort Extra 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 01, 2010, 15:00:43 »
valla şahsen bana sorsam hangisini alırsın diye hiç fark etmez amma velakin cam deilde bu kaporta aksaamında olan bişise ilk başta plazadakileri öperim tabiki :)
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #35 : Ekim 04, 2010, 16:28:20 »
Arkadaşlar anahtar konusu çok konuşuldu ama bende 2005 aralıkta 2006 model sıfır corolla HB sol almıştım ve 3 anahtar vermişlerdi. 2 anahtar kumandalı ve birebir aynı 3. anahtar ise torpido ve bagaj hariç sadece arabayı çalıştırmak için oluyor. Şimdi ise avensis elegant ekstra aldım ve haftaya teslim edilecek. Levent Aydoğdu arkadaşımın anahtar sorusuna gelince artık avensiste anahtar olayı kalktığı için hiç anahtar alamayacaksın. :-) Anahtarsız giriş ve sürüş sisteminin nimetlerinden faydalanman dileğiyle...
Herkese kazasız günler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 05, 2010, 17:02:17 »
yenilerde 2 eskilerde 3 anahtar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 05, 2010, 17:10:58 »
araç tam olarak durmadan alınmıyor mu geri vitese. o zaman ben ne anladım o düz vitesten.. benim bildiğim düz vites araçlarda hemen alabilirsin vitesi tabi çok düşük bir hızda iken mesela manevra yaparken çok hızlı ayarlıyabilmek gerekiyor. ama bir anlam veremedim hem düz vites hemde hemen geri vitese takamıyorsunuz.
Kenan bey aracınız yeni olduğundan kıyamıyor olabilir misiniz?
Aracı durdurmadan geri vitese almak sencede zarar vermez mi bu çok yararlı bir yaklaşım mı merak etmeye başladım doğrusu :) Tabiki dururur halde almak daha sağlıklıdır diye düşünüyorum ben..Saygılar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 05, 2010, 17:12:28 »
yenilerde 2 eskilerde 3 anahtar...
3 Anahtar veriliyor.. 2 tane orjinal aynı tip kullandığımız anahtar..1 i ise otele vb. yerlere gittiğinizde bagajınızın veyahut anahtarla kilitlenebilen yerlerin açılmaması için vale kahya vb. görevlilere verilen sarı olan anahtardır..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #39 : Ekim 05, 2010, 17:13:44 »
Benım anlamadıgım bir şey var.vale bagajı açmak istese içerden tuşlada acar neden o vale anahtarı olsunkı :D