0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ercan bey boya fiyatlarını bilemiycem ama şunu ilave edebilirim satmak istediğiniz zaman aracınız komple boyalı olursa ( bu araba komple boyalı taklamı atmış acaba ) gibi cümleler duyabilirsiniz.kaputu boyatırsanız ( acaba kafadan darbemi almış ) gibi ...bir araştırmak lazım kopmle boyatmak değilde,boya koruması yaptırsanız daha mantıklımı olur bilemiyorum ama halk arasında boyanan arabaya iyi gözle bakılmıyor boyatırsanızda tavanı boyatmayın derim aracınız çokmu kötü halde kaliteli pasta cila yapılsa bir süre daha idare etmezmi _?
işte bunun için boya işlemlerinin her hali elinde bulunsun bu herkes için geçerli çizik boyatırsanız bile kanıt halinde fotolayın alıcının gözünün önüne koyun her iki taraf için ferahlatıcı olur..
ben sizin yerinizde olsam turtle wax kaliteli bir pasta cila alırım ve yaklaşık 5 defa araca uygularım ve her 3 ayda bir teklarlarım sanırım 2 sene daha idare edebilirsiniz ve bu geçen 2 yıl zarfında fikirleriniz değişebilir inanın satmaya niyetlendiğinizde boyalı bir arabayı satmaktan çok daha kolay satarsınız.fotoğraf koyarsanız daha detaylı yardımcı olunabilir madem çürük yok boyatmadan önce iyice düşünün.
Bence bir Boya koruma yaptırmayı dene abi , bundan sonrası için kurtarırsın en azından Birde çok güzel lokal boya yapan yerler var , sadece dökülen yerleri zımparalatıp boyatabilirsin.
erdem şu boya korumayı 2 kez yaptırdım hiçbir işe yaramıyor..emin ol.. tamam belki kulağa hoş ama..buda çizik gideri kalem muhabbeti. gibi..bide yağmur koruma çıkarmışlar..
ya ne güzel bilgi alışverişinde bulunuyoduk çözüm aramaya çalışyodık ..faydalı idi..sanırım..konu sahibinin işi çıktı herhalde..
Ercan askerden yeni geldi.İş,güç,ev telaşesindedir....Askere gitmeden önc Ervan çok aktif bir üyeydi.En son 1 Kasım 2008 buluşmasında beraberdik
Bende bu başlık altında başka bir soru sormak istiyorum, bagajımın plaka altında kalan kısmı boyandı, boyama esnasında "2.0 GLi Toyota Carina E" yazılarını çıkartmak zorunda kalmışlar fakat tekrar yerine yapıştırmamışlar bu yazıları nasıl bir malzeme veya madde ile yapıştırabilirim ? çift taraflı bantla yapıştırmayı düşünüyorum ama sıcağa, soğuğa, suya dayanıklı olan bir bant olmalı. öneriniz var mıdır ?