0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhabaAklıma takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. aracım 96 model gli corolla ve haliyle artık 14 yaşında olduğu için ufak tefek yerlerde boya solmaları renk atmaları var ön kaputun özellikle boyası tamamen gitmiş durumda diğer kısımlarda pek bişey yok ama özene bezene yıkadıktan sonra ufacık şeyler bile çok gözüme takılıyo nedense aslında 14 yaşında bi araca göre hiç bişey yok sayılır zaten paslanma hiç biyerinde yok bende bu nedenle sadece kaputu boyatmaktansa komple boyastsam diye düşünüyorum ama maliyeti nedir nerede boyatmak lazım orjinal gibi olması için bunları düşünüyorum boyatan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevirim (araç metalik gri rengine göre fiyat değişirmi bilmiyorum) yada komple değilde sadece kaputu mu boyatsam onun maliyeti nedir...şimdiden teşekkürler
3m marka çift taraflı banta alabilir ve uygulyabilirsiniz..her harfin arkasına tek tek uygulayın bantı sık sık minik minik.. eğer el beceriniz varsa dayson marka silikonla minik minik şekilde taşırmadan kürdan ucu ile bazı yerlere sürüpte yapabilirsiniz..genel bu işlem çift taraflı bant yada silikon noktacıkları ile olur..bazı araçlarda bu yazıların girip çıkabildiği tırnaklı şekle uygun delikleri oluyor kaporta aksamlarında ..umarım uygulamanız başarılı olur..uyguladıktan sonra resimli paylaşırsanız başkaları içinde faydalı olur..
Nasıl söktülerse öyle taksınlar Berker bey.....Passat'ta dediğiniz yerde benimde tamiratım oldu.3.2 ve V6 yazılarını tekrar,tek tek sıralayarak yapıştırdık.Yenisi için Almanya'ya sipariş edilecekti.O da 15 günde gelir dediler bizde eskileri tekrar yapıştırdık...
pekii ben de bir soru sorsam..ben de aracımı komple boyatmak istiyorum ancak benim isteğim yanık solukluk vs değil, maşallah güzel boyam fakat renk değişikliği istiyorum..bunu nerde, nasıl, ne kadara yaptırabilirim? taksici gibi sadece dıştan boya istemiyorum, aracın tamamını kapı içini bagaj içini vs her yerini boyatmak istiyorum..ne kadara malolur böyle bir işlem?
Arkadaşlar ilginize teşekkür ediyorum komple boya hem tuzlu hemde dediğiniz gibi satarken uğraş dur ondan sonra ozaman sadece kaputu boyatmak daha mantıklı resim gönderiyorum kaputun boya korumalık falan işi kalmamış gibi ki ben yaz başı yaz sonu mutlaka cila atarım..ayrıca camların altında da vernik atması var peki bu tavan cam altı gibi ufak yerlere lokal boya yapılabiliyormu? sadece o bölgeleri yaptırsam ne kadar etkili olur renk farkı falan olur mu? birde mesela lokal boya işleminde tavandan avucum kadar bile yok iz ama boyanırken nereye kadarı boyanır? birde sadece kaput ve böyle ufak tefek şeylerin maliyeti ne kadardır?Necati bey bu yaz içinde en kötü ihtimalle kaput işini halletmek istiyorum ozaman kısmet olursa haber verip yanınıza uğramak isterim
eğer komple boyatmaya kesin olarak karar verdiyseniz hazırlanan boyanın içine birazda sedef koydurun renk çok az bi oranda açılıyor ama çok parlak bi hal alıyor akşamları gece lambasının altında araba çok güzel duruyor kendimden biliyorum pişman olmazsınız
yahu bırakın 14 senelik arabanın komple boyalı olması durumunu.Böyle gezip durmak mı iyi.
dostum yukarda numaramı belırtmıstım ıstersen o numaradan bana ulasıp senı servısımıze goturebılırım cunku buradan ole bı fıyat soylemek ımkansız aracın gorulmesı ve ustalar tarafından fıyattır fılan karar verılmesı gerekıyor..bırde ole bı komple boyatmak bence pek de bı mantıgı yok kaldıkı benım kendı servısım olmasına ragmen ben bıle yanasmıorum cunku satısta sıkıntı cekme olasılıgın cook yuksek...ama yınede parca olarak yada komple dusunursen beklerım
selam arkadaşlar yahuu bahsettiğiniz araç 1996 model bir araç yani 15 yıllık bu arkadaş bu aracı komple boyatarak çiçek gibi binecek ..yok fiyatı düşermiş te yok değer kaybedermişte bırakın allah aşkına yaa..boyattıktan sonra en az 2 yıl daha binet veya daha fazla zaten sonrasında boyayı kim sorar allah aşkına ...bence boyatın zevkinize göre