0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı beyöncellikli olarak maşşallah diyeyim...gerçekten araç şahane deri direksyon bahane sizin ve aracınızda olacağı ilk küçükyalı buluşmasını heyecanla bekliyorum bende hem direksyon hemde vites topuzuna deri kaplama yaptıracaktım ama 97 nin direksyonu seninki kadar güzel değil. Berki bizimde olursa spc yaparız kaplamasını...sizin aracınızda çok şık durmuş. güle güle kullanın
http://www.caprazotomotiv.com/iletisim.htmlkardeş merhabafazla uzun bi zaman olmadı daha,fakat hiçbir sorun yok gayet memnunum gören de bayılıyo zatenufak tefek soyulmalar var diyodum ama onlarda derinin dısındaki ince bir tabaka hafiften attı.yukarıdaki linkte tüm bilgiler var kardeş,iletişim kısmına gir orada serhat ın cep telefonu var serhat erden...umarım yardımcı olabilmişimdir,gelirsen ist istersen beraber gidebiliriz...
cok cok tesekkür ederim güzel begenilerin için yücel kardeş.umarım dahi iyisi sizin olur:)vala modifikasyonlarla ilgili bende cok sey yapmak istiyorum ama mani mani diyo
ben aracı ararken bi tane de bostancıda vardı gümüş gri 47000 de,kliması yoktu vazgectim...
senin oğlanla bizim samurayı bi yanyana getirelim en kısa zamanda he...
ayıpsın kardeş bu işin yenisi eskisi yok,sen girişimci ol yetergecen murat gül yeğenim ve vedat nurkan gülen kardesimle beraberdik,havalar soğumadan yapcaz bi küçükyalı organizasyonuen kısa zamanda görüsürüz kardeşim...