0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilmukabele kardeş,benim içinde onurdur...offf offf deme çamlıda da kışın çay içmenin ne demek oldugunu tadını bilirim,sahlep i de denemiş oluruz:)
Oooooo soğukta çamlıca tepesinde olup, kulaklarını rüzgar ısırırken elindeki sahlep badağının elini ısıtması, yüzlerce kızın güneşlendiği kızgın bir kumsalda ayaklarının yanması gibidir. Tek hedefin denize ulaşıp serinlemektir.
ahahahaa Selçuk Abi, Yüzlerce kız nerden çıktı yahu . yada yüzlerce kızın çamlıcadaki karşılığı nedir .
bak şimdi vedatsoğuk havada insanın kulakları çok üşür ve aklı fikri normalde orda olur ama çamlıcada bu pozisyonda boğaz manzarasına karşıysan ve elinde sıcak bir sahlep varsa kulaklarını unutur manzaraya ve elindeki sıcak sahlepe odaklanır onları düşünür kulakları unutursun.yüzlerce güzel kızın olduğu bir plajda bir delikanlının odaklanacağı şey bellidir. konuşturma beni.... ama kum aşırı sıcak ve ayakların yanıyorsa sadece denize ulaşıp ayaklarını serinletektir fikrin...yani soğuktan acıması gerekli kulaklar plajdaki kızlar oluyor, boğaz manzarası ile sahlep ise bir an önce ulaşmaya çalıştığın deniz oluyor.ne diyorum ben yaaaaa.......
hepinizden özür dilerim kolonya yerine kolonyağı yazısına enterasanlık edenlere lüzumsuz yere tansiyonumu yüksettim.saygılarımla
150 istedi100 e yaptırdım
Forumdaki en temiz 101 bu galiba.. Hayran kaldım
Arkadaslar tansıyon bu ıste cıktımı hangı konuda oldugunu, kımden alıntı yaptıgını unutturuyır adama Yahu vedatım ben sızlerı hıc yanlıs anlamadım anlayacagımıda hıc sanmam merak etme Massallah dıyerek en kral ae101 sahıbıne nasıl bozulurum yahuu en kısa zamanda sahlep organızasyonu yapıkacaktır sımdıden sınyalını vereyım herkese
kardeşim süper olmuş güle güle kullan . adres var mı?