0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş. dikiş iplerinin kırmızı olması daha da hoşuma gitti. acaba deri kaplamayı vites topuzuna da yapsamıydınız ?
süper yakışmış hayalimdeki otomatik efsane renkte ideal... abi buna..bir jant helalinden 17 sade bişey..birde film başka hiçbişey istemez bu aracın egzosundan çıkan sese tav olsam yeter.. o ses vary o ses..kazasız belasız günlerde kullan parçalar yakışmış.. eksoz iyi oturmuş düzgün duruyor..kaynatmasıda iyi olmuş mantıklı.. sana tavsiyem abi arka plakalığın plastiği iptal et plakanın çevresini temizle direk plakayı yapıştır..yani plakalık kullanma..ön taraf nasıl olur bilemem oraya da oluyosa birde bu ufak işlemi yap göze hoş durucaktır.. sağol murat kardeş beğenmenize sevindim,efsane konusunda aynı zihniyetteyizdaha yeni aldım dur bakalım daha neler var hayalimde efsane üzerinehayırlısı ile yavaş yavaş...
sağol murat kardeş beğenmenize sevindim,efsane konusunda aynı zihniyetteyizdaha yeni aldım dur bakalım daha neler var hayalimde efsane üzerinehayırlısı ile yavaş yavaş...
deri kaplama çok başarlı olmuş orjınal olsa okadar iyi olmaz
deri direksyon uygulaması hakikaten çok başarılı olmuş,yapan ustanın eline sağlıkegostta süper yakışmış güle güle kullanın
ooo araç yeni ise diyecek bişey yok hayaller ortaktır..zamanla görmüş oluruz hayırlısıyla. araba gayet temzi hoş ve tatlı maşallah maşallah..
evet güzel olmuş güle güle kullanın.98 gli ve benzinli hemde otomatik kaç lira yakıyor hakkı bey96 gli ve benzinli benimkide
Gerçekten çok alımlı olmuş , toyotanın direksiyonu orjinalinde çok ince olduğu için böyle bu çalışma çok mantıklı , güzel bir görüntü sağlanırken aynı zamandada direksiyon simidi korunmuş oluyor. Merak ettiğim üç tane konu var; 1-Kaplarken , herhangi bir yapıştırıcı madde kullanılıyormu? 2-Özellikle direksiyonun üst kısmında kaplama dönüyormu , direksiyonun üzerinde kayıyormu? 3-Kaça Yaptırınız?