0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vala geçen gün yeni hesapladım km de otalama 360 kr yakıyo sizin araç manuelmi?yakıt durumu nedir?
haklısın kardeş aynı aşağı yukarı.vala hergün binmiyosan araca,lpg ye gerek yok bence orj bozmak istemiyorum bende,zaten haftanın 1 2 günü kontak çeviriyorum...
bende aynı fazla binmiyorum aracı 2006da aldım 82bin kmde idi şuan 101binde 4 senede 20bin km sürmüşüm
Bu arada teypte güzelmiş direksiyon harbiden çok hoş durmuş abi hala aklımda ama 100ytl msn ekliyorum nettende görüşürüz sorularımız olursa
o zaman ben bir alkış helalinden haklısınız bencede hakettiniz..en azından aracınız hakkında birşeyler paylaştınız ve sayenizde gördük..tecrübe edindik..
vallaha benin aracımda otomatik hep test ediyorum sürekli bakarım lpg olursa mı olmazsa mı? diye ama kıyamıyorum bir türlü taktırdığımda içimde hep şu var toyota olmıcak tofaş olucak ondan bi farkı olmıcak +1 kaybolucakmış gibi benim aracta 2005 sol hb yakıt sarfiyaım yol bilgisayarında 8.8 9.2 9.6 hayatta geçmiyor geçirmemeye çalışıyorum spor kullanır yolda şova falan kalkışır gaza gellirsem..birleir ile overdrıve kullanrak artış sağlıyorum 10.2 11.5 lerde falan ..yakıt gayet iyi..şimdilik.bende hafta 3-5 kez kontak açarı toplamda 40-45 km yol yaparım gereir mi? bilmem..bence hiç gerek yok
off nsl bir efsane bu Gli Special He ful +ful yani harika ya cok seviyorum bu kasaları ama otomatik vites istemem
Bagaj zemini cok guzel olmus.Deri direksiyon da aynen.Egzos ucu da yakismis.Masallah. Ellerine saglik.Gule gule kullanin.