Bizim azman(Ahmed Said) torpidoyu açıp çıkarıyor diye alıp, şimdi hatırlamadığım bir yere koydum ruhsatı. Cümlenin gelişinden de anlaşıldığı gibi şuan ruhsat, sigorta, emisyon kayıp.
Çevirme olsa uğraş dur. Yeniden mi çıkarmalı

.
bulabilirsen çok iyi olur.bizde kaybettik ve sonun biraz külfetli oldu.inşallah bulursun.
ah vedat ah, hiç ruhsat torpidoda durumu ! ya güneşliğine sıkıştır yada orta bölmeye koy kardeşim ne işi var torpidoda ! ayrıca kesinlikle ruhsatı arabada bırakmamalısın, torpidoda durduğuna göre kesin arabadada bırakıyorsundur sen ?
umarım bulursunda başına iş çıkmaz, ama bu sana akıl parası olsun kardeşim.
Ben de arabada bırakıyorum, ama güneşlikte
Bede arabada bırakıyorum ama özel bölmesi var, Honda farkı
Ben de sağ arka paspasın altına bırakıyorum
Ben de sağ arka paspasın altına bırakıyorum 
Yuh stepnenin altına koysaydın
Hiç çıkmıyo ki zaten.
Son 6 aydır 4 defa polis çevirdi, onun dışında ellemedim bile.
bizim corollada'da özel bölmesi var.Dikiz aynasının üstünde düğmeye basıyorsun kendısı iniyor, Toyota farkı

orası gözlük koyma yeri değilmi, gözlüğün yerinemi koyuyorsun ruhsatı
Hiç çıkmıyo ki zaten.
Son 6 aydır 4 defa polis çevirdi, onun dışında ellemedim bile. 
son 3 yıldır en fazla 2 kere polis çevirdi, karizma farkı
kolçak altı çift bölme var sorun değil bizde Taylan aga toyota farkı

Hiç polis çevirmedi siyah araç farkımı demek lazım ne
torpido kilitli oraya koysak ne olur:D
Bede arabada bırakıyorum ama özel bölmesi var, Honda farkı 
son 3 yıldır en fazla 2 kere polis çevirdi, karizma farkı 
Arkadaşlar en güzel en karizma en donanımlı araba Kemal beyde, aşık atmaya kalkmayın sakın.
kemal bey ben bu tavırlarınızdan gerçekten sıkıldım, forumda gerçekten birşeyler paylaşıcaksanız yazın, laf salatı olsun diye insanlara yada konulara arada laf atayım diye yazı yazmayın artık rica ediyorum sizden.
güzel güzel paylaşın gizli bölmelerinizi zaten fotoğraflarınızda arabalarınızda görünüyor.
Arkadaşlar en güzel en karizma en donanımlı araba Kemal beyde, aşık atmaya kalkmayın sakın.
kemal bey ben bu tavırlarınızdan gerçekten sıkıldım, forumda gerçekten birşeyler paylaşıcaksanız yazın, laf salatı olsun diye insanlara yada konulara arada laf atayım diye yazı yazmayın artık rica ediyorum sizden.
Mesut abiye sonuna kadar katılıyorum, hatta daha öncelerinde bir kaç defa yazmaya kalktım, sonra geri sildim.
Birşeyi abartmamak en güzeli.Her şeyi tadında bırakalım.
ah vedat ah, hiç ruhsat torpidoda durumu ! ya güneşliğine sıkıştır yada orta bölmeye koy kardeşim ne işi var torpidoda ! ayrıca kesinlikle ruhsatı arabada bırakmamalısın, torpidoda durduğuna göre kesin arabadada bırakıyorsundur sen ?
umarım bulursunda başına iş çıkmaz, ama bu sana akıl parası olsun kardeşim.
Ya plakayı ve ruhsatı değiştirdim. Sonrada ihmalkarlık torpidodan almadım bidaha işte. Ruhsat çıkartırkenki işlemler tekrarlanacak heralde.
Geçmiş olsun Vedat inşallah bulunur
bende hep araçta bırakırım

ama küçük malzeme kutusunda

gerçi araçta hep garajda duruyor ama
bizim corollada'da özel bölmesi var.Dikiz aynasının üstünde düğmeye basıyorsun kendısı iniyor, Toyota farkı

93 corollada da var sol sinyal kolunun altında. japon farklıı

benim babam senin babanı döver işine döndü
bulabilirsen çok iyi olur.bizde kaybettik ve sonun biraz külfetli oldu.inşallah bulursun.
Umutcan neye maloldu yeni ruhsat.
Geçmiş olsun Vedat inşallah bulunur
Teşekküreler Ali. Korktuğum, ruhsatı yeniledikten sonra ortaya çıkması. Genelde öyle olur.