0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kemal bey ben bu tavırlarınızdan gerçekten sıkıldım, forumda gerçekten birşeyler paylaşıcaksanız yazın, laf salatı olsun diye insanlara yada konulara arada laf atayım diye yazı yazmayın artık rica ediyorum sizden.
orası gözlük koyma yeri değilmi, gözlüğün yerinemi koyuyorsun ruhsatı
yok kemal abi özel ruhsat ve harita koymak için yapmışlar çünkü harita okuma ışıklarının ortasında ve cok ince hayatta gözlük sığmaz yada benımkıler sıgmıyor ben zaten gözlüğümü dikiz aynasına taktıgım kolyeye asıyorum
Bede arabada bırakıyorum ama özel bölmesi var, Honda farkı
bende hep araçta bırakırım ama küçük malzeme kutusunda gerçi araçta hep garajda duruyor ama 93 corollada da var sol sinyal kolunun altında. japon farklıı benim babam senin babanı döver işine döndü
Bendede özel bölmesi var(dı) , ama ben oraya lpg göstergesini taktım Vedat abi Ruhsat çok maliyetli bir iş , aman deyim bir şekilde bul bence yoksa seni büyük bir uğraş bekliyor abi , bizim toyotaların torpito gözünü açtığında arkasında bir boşluk var , oraya bir elini sokup bak istersen abi , ben yıllarca bulamadığım şeyleri oradan buldum
Ben yukarıda söylediğimde ciddiyim Vedat. Ayrıca torpidonun arkasına düşme ihtimali var mı? Yine bir süre unutup, sonra en baştan düşünmek iyi olabilir.
umarım bulursun, bulamazsan iş uzun, şasi-motor no tesbiti, muayene ....... inşallah bulursun.
kemal abiyi anlayın tanıyın ya şakayla ciddiyi ayırt edin kemal abiii seviyoruz seni vedat abi inşallah bulursun, bu konuda hakan abiye katılıyorum, yardımcı olabilir..yeni corolladaki ruhsat gözü muhabbeti için; ben ray-ban aviator kullanıyorum, hem ruhsatım hem de gözlüğüm sığıyor, harita bile sığar hatta bir tane daha aviator bile sığar ben iki arabada da bırakıyorum ruhsatı, bir zararı olmaz..
Maaşallah sihirbazmısın olum sen Benim raybanlar hayatta sıgmaz