0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olabilir aslında be Berkay. Yazın şöyle değişik bi etkinlik olur Beypazarı. Ama şu var ben oraları hiç bilmem aga.
Temmuz 15 de izne ayrılıyorum Şöyle agustos başı veya agustos 10 onun yakın ankarada olacam inşallah.Ali yıldırım abiyle tanışmayı istgiyorum.Sizlerle beypazarı değil bulgaristana kadar uzarız arkadaşlar allah nasip ederse.
bak ben ankarada olsam sizi "çukurağa sofrası" denen mekana gitmeye zorlardım süper kebapçı, fiyatları uygun, lezzeti çok, ancak yer ayırtmak gerekir, ayakta bekliyorlar yer olmuyor hiç hep dolu..orda yemek yedikten sonra konvoy halinde go kart.. ooooh
Türkay o yer süper ya gelde gidelim bi Ben beypazarına gitme taraftarı değilim bu sıcakta çok sıkıntılı olur bence. Kurtboğazına ne dersiniz alırız etlerimizi yakarız mangalımızı göle baka baka karnımızı doyururuz ne dersiniz
Kurtboğazına ne dersiniz alırız etlerimizi yakarız mangalımızı göle baka baka karnımızı doyururuz ne dersiniz
hayır niye illa ali yıldırım anlamadım ki? ben gördüm ali beyi bildiğin insan iki kolu iki bacağı var.... öyle merak edilecek bişeyi yok.... nedir yani?