Gönderen Konu: Ankara 2010 YAZ buluşması yapalımmı?  (Okunma sayısı 8289 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ankara 2010 YAZ buluşması yapalımmı?
« : Haziran 11, 2010, 16:04:54 »
Ankara''Yaz Geldi''buluşması

Evet arkadaşlar, ağabeylerim ve ablalarım;

Uzuuun zamandır Ankarada büyük bir organizasyon yapmayı düşünüyorduk. Berkayın, benim ve bazı arkadaşlarında ÖSS stresinden kurtuluşunu kutlamak amacıyla böyle bir tarih belirledik. Bu buluşmanın diğer ankara buluşmalarından farkı daha geniş bir saate yayılacak olmasıdır. Düşüncemiz; bu kuru ve kavurucu Ankara sıcağında birbirimizle Uzun süreli olarak sohbet etmek ve eğlenmekti ve bazı abilerimin , ablalarımın ve arkadaşlarımın katılabilmesi için Pazar gününü uygun bulduk. Bu seferki amacımız organizasyona herkesin ailesiyle birlikte gelmesi , sadece kişisel olarak değil , üyelerin eşleriyle ve çocuklarıylada beraber bir aile dostluğu oluşturalım istiyoruz. :)

Şimdi sizlerden Detayları belirleme konusunda fikir istiyorum. Sizce Nasıl Yapalım?

1- (Piknik yapalım diyenler?) Etlerimizi kendimiz alıp Topluca bir piknik alanına geçelim  <yer bulmak mesele>

2- (Mangal yaptıralım diyenler?) Günlük olarak biryeri kiralayabiliriz , Orada mangalı yaparlar , Yemek sunumunu bize onlar yapar. <biraz pahalıya gelir>

3- (Bir yere oturalım diyenler?) Bir Restauranta gidebiliriz,(Cafe&PUB tarzı birşeyde olabilir)  Önceden Yer ayırttırıp gidip oturur sohbet ederiz. <oda doğal olmaz bee>

4- (Bizi A.O.Ç paklar diyenler?) Çiftlikte açık olan bölümde yer ayırttırırız , boncuk gibi dizilip kokoreç tıkınırız :D <yau onuda her zaman yapıyoruz>

Sizin Başka Ne gibi fikirleriniz var?  

Bide bu tarihte kimler şehirdışında bulunacak yazabilirmi?

Toyota Club Türkiye

Ankara 2010 YAZ buluşması yapalımmı?
« : Haziran 11, 2010, 16:04:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Güncelll..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Ankara 2010 YAZ buluşması yapalımmı?
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2010, 17:55:47 »
Benim gönlümden geçen aslında 2-3 araba olsak söyle beypazarına doğru uzasak gezsek fotoğraf çeksek yemek yesek akşama doğru dönsek aklımdan böyle bişi geçiyordu sizce nasıl olur :)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2010, 00:38:59 »
Olabilir aslında be Berkay. Yazın şöyle değişik bi etkinlik olur Beypazarı. Ama şu var ben oraları hiç bilmem aga.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 13, 2010, 01:00:53 »
Temmuz 15 de izne ayrılıyorum Şöyle agustos başı veya agustos 10 onun yakın ankarada olacam inşallah.Ali yıldırım abiyle tanışmayı istgiyorum.Sizlerle beypazarı değil bulgaristana kadar uzarız arkadaşlar allah nasip ederse.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2010, 01:40:27 »
Olabilir aslında be Berkay. Yazın şöyle değişik bi etkinlik olur Beypazarı. Ama şu var ben oraları hiç bilmem aga.
abi bende önceden 1 kere gitmiştim biliorm desem yalan olur :)

Temmuz 15 de izne ayrılıyorum Şöyle agustos başı veya agustos 10 onun yakın ankarada olacam inşallah.Ali yıldırım abiyle tanışmayı istgiyorum.Sizlerle beypazarı değil bulgaristana kadar uzarız arkadaşlar allah nasip ederse.
Tuncay abi bizim öss varya ondan bu tarihi düşündük

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2010, 20:20:05 »
yazı da tarih yok erdem... (ya da ben hakkaten yaşlandım)

bayan olursa ve izinde olduğum tarih olmazsa ben de katılmak isterim gençler... beypazarına gelirseniz bir yer ayarlarız...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2010, 20:43:50 »
bak ben ankarada olsam sizi "çukurağa sofrası" denen mekana gitmeye zorlardım :D süper kebapçı, fiyatları uygun, lezzeti çok, ancak yer ayırtmak gerekir, ayakta bekliyorlar yer olmuyor hiç hep dolu..orda yemek yedikten sonra konvoy halinde go kart.. ooooh :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2010, 20:58:52 »
bak ben ankarada olsam sizi "çukurağa sofrası" denen mekana gitmeye zorlardım :D süper kebapçı, fiyatları uygun, lezzeti çok, ancak yer ayırtmak gerekir, ayakta bekliyorlar yer olmuyor hiç hep dolu..orda yemek yedikten sonra konvoy halinde go kart.. ooooh :D
Türkay o yer süper ya :) gelde gidelim bi :)
Ben beypazarına gitme taraftarı değilim bu sıcakta çok sıkıntılı olur bence. Kurtboğazına ne dersiniz alırız etlerimizi yakarız mangalımızı göle baka baka karnımızı doyururuz ne dersiniz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2010, 21:12:40 »
Türkay o yer süper ya :) gelde gidelim bi :)
Ben beypazarına gitme taraftarı değilim bu sıcakta çok sıkıntılı olur bence. Kurtboğazına ne dersiniz alırız etlerimizi yakarız mangalımızı göle baka baka karnımızı doyururuz ne dersiniz :)
kesinlikle süper..yemekleri falan bayılıyorum valla :D bizim okuldan öğle arasında yetişebiliyorsun o güzelliği de var :P

bak göl kenarı kendi mangalınızı alın gidin o plan da şukela
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #10 : Haziran 14, 2010, 01:59:17 »
Kurtboğazına ne dersiniz alırız etlerimizi yakarız mangalımızı göle baka baka karnımızı doyururuz ne dersiniz :)
Ahanda güzel bie fikir daha :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 14, 2010, 17:41:45 »
evet arkadaşlar hadi biraz daha beyin fırtınası yapalım.  Hadi Berkay bak ilerde başbakan olursam seni organizasyondan sorumlu devlet bakanı yapacağım :D
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 14, 2010, 19:49:28 »

Çukurağa mı dedin :D Yemek gelmeden mezelerle doyuyorsun zaten :D Birde ayran köpüğü getiriyorlar ya , süper oluyor ..
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Haziran 14, 2010, 20:19:29 »
abi bir gün gitcem tek içli köfte yicem bütün mezeleri yicem sonra sabaha kadar irmik helvası yicem :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 14, 2010, 21:10:00 »
Bu seferkinin aile buluşması olması daha iyi olmazmı aslında arkadaşlar? :)   ,    ankaraya yakın olan ve herkesin eşini ve çocuğunu alıp gelebileceği bir yerde yapalım bence.

Yok hande abla , sen benden daha gençsin sanırım. :)  Yazdığımı zannediyordum ama unutmuşum tarihi :)

Tarih; 27.06.2010 (pazar günü)
Saat ; 12:00
Yer   ; Herkesin gelebileceği ve rahat olunabilecek bir mekan. (Sizce neresi olsun?)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 15, 2010, 01:40:15 »

Sen gel piknik olmasada biz tanışırız Tuncay, yalnız birkaç gün önceden haber verki işi gücü ayarlayalım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #16 : Haziran 15, 2010, 03:07:43 »
Mekan yer bulsak gerisi kolay gibide beypazarı var şıklarda birde Oğuzhan abi kurtboğazı dedi yokmu arttıran :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 15, 2010, 13:10:05 »

hayır niye illa ali yıldırım anlamadım ki?  ben gördüm ali beyi bildiğin insan iki kolu iki bacağı var.... öyle merak edilecek bişeyi yok.... nedir yani?

:D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 15, 2010, 13:22:39 »
Birde hande ablayla beypazarına gidecem yanına.Anlatılanlara göre doğa üstü güçleri varmış... :P :P
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 15, 2010, 14:31:04 »
hayır niye illa ali yıldırım anlamadım ki?  ben gördüm ali beyi bildiğin insan iki kolu iki bacağı var.... öyle merak edilecek bişeyi yok.... nedir yani?

:D

Kıskandı diyecem, bu forumda kıskanacağı son adam benim :) Tuncay ile bir dönem epey sohbet etmiştik o zamandan kalma bir merak olsa gerek. Şahsen bende Mardin tarafına gitsem Tuncay ile tanışmak isterdim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"