0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kıskandı diyecem, bu forumda kıskanacağı son adam benim Tuncay ile bir dönem epey sohbet etmiştik o zamandan kalma bir merak olsa gerek. Şahsen bende Mardin tarafına gitsem Tuncay ile tanışmak isterdim.
Abi özelimizi açıklama gizliden gizliye yazışmıştık ali abiyle.. Abi nedemek ya gel bu tarafa beklerim herzaman..Temmuz 15 e doğru şua iznine çıkıyorum 1 ay o sürede yokum.
Bu sıralar iş güç nedeni ile gelme şansım yok zaten ama Ramazan'dan sonra belki
Evet sayın büyüklerim , buluşmaya kimler katılabilir? yeterli kişiye ulaşamayacaksak iptal edebiliriz. Bu sefer üyelerimizin eşlerinide bekliyoruz. Bayanlarında katıldığı bir Ankara Organizasyonu olmasını isteriz. Benimlede bir tane bayan arkadaşım gelecek.Liste Çıkaralım 1.Erdem KÖSE (3kişi)2.Berkay PARMAKSIZ(kaç kişi gelirsiniz?)3.Ali YILDIRIM (kaç kişi gelirsiniz abi?)4.Oğazhan TUMER (kaç kişi gelirsiniz?)5.Hazım ŞAHİN (Bekliyoruz abi ) 6.Hande BAYRAM (Ankarada Olursa kesinlikle bekliyoruz )7.Oğuzhan Murat (kaç kişi gelirsiniz?)Başka gelebilecek olan yokmu?
Belirlenen tarihte uygun olursam gelirim, hanımın geleceğini sanmam ama ikna edebilirsem en çok 2 kişi olarak gelebilirim.
Belirlenen tarih Bu Pazar abi Yengeyide bekleriz..
Erdemim katılım yok gibi görünüyor
Artık Tatil sonrasına kaldı , 26 Eylül 2010 da yapalım.
ille de ben katılcam yani..tü sizin kalıbınıza
Ana buluşmamı vardı.. Keşke oto bazarında buluşma yapsaydık Tüm günüm orada geçti
biz hep buluşuyoruz ya
Yapmak mesele değil ki , istesek son günde genç tayfaya mesaj atıp toplanırdık , Bu sefer Abilerimin-ablalarımında katılmasını istiyordum , hande abla Hazım abi ve Ali abi müsait olmadığı için tarihi daha geç bir tarihe almak istedim Hayırdır , pazarda napıodun? Rollanımı satıosun yoksam? Arasaydın gelirdim , gün boyu ivedikteydim ben... :S
Duygu ve ben çok sıkıldık gerçekten Türkay az ara verelim kardeşim
doğru ya biz melekle ayrı buluşma yapalım siz duyguyla ayrı buluşma yapın ama izmir buluşmaları tam gaz devam etsin