0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sana alkış malkış yok arkadaş resim koymadan onu yaptım bunu yaptım anlamam. Koy resmi al alkışı en bolundan
Araç güzel olmuş Jantları merak ettim açıkçası Pipercross iyi marka bende filtre alırsam pipercross alırım diyordum ama sünger oldugundan tozu kacırır dedikleri için pipercrosstan vazgeçip simotaya merak salmıştım Araçların motorları aynı oldugundan iki aracında filtre videosunu cekip filtrelerin hangisi daha iyi ses veriyor bakabilirmiyiz
... kule gergiside benden hediye feda olsun Koçççççuma
Emeğinize sağlık Mesut bir tane kule gergisi de benim için hazırlar mısın? Uploaded with ImageShack.us
..bonus (bu afiş tasarlama işi hoşuma gitti galiba ).usta&çırak kısmı uyarlama olup hiç bir gerçekliği yoktur.kavga falan çıkartmayın sakın ...
Suray eline sağlık afişi tuttum usta & çırak Oktayım jantlaryakışmış kerataya ama gündüz ledlerin kısa kalmış sanki !
Emeğinize sağlık Mesut bir tane kule gergisi de benim için hazırlar mısın?
Çok güzel olmuş oktay ellerinize sağlık .
bence içinden Püfff naaptım ben nerden takıldım bu delinin peşine, birton masraf açtı başıma ! dermiş gibi duruyorsun bu arada Surayın eklediği usta çırak düelloya hazırmısınız fotosundaki ninjanın gözleri galiba sana ait Oktayım