Atakan benziyor doğru. benim asıl almak istediğim jant oz ultraleggera idi ancak fiyatı 2500 TL civarında yada volk ET37 almayı çok isterdim o da 3000TL civarında zaten bulunmuyorda. ama dediğim gibi arabama 5 kollu jantı yakıştırmıyorum.
olmuş olmuş gayet sade şık alımlı..ellerinize sağlık ama bu fotolar hala ucu gibi görünüyor..yahu ..bi kaç tanede gündüz çeksenizde paylaşsanız..

birde gündüz gözü ile görsek..
Elinize sağlık Mesut ve Oktay abi çok yakışıklı olmuş

Büyük bir zevktir herhaşde 2 aynı toyotayla birlikte beraber gitmek.Allah kazadan beladan korusun.Bu arada ön tampon kaça patladı size ve bir yerde yaptırmak istesem yaptırabilirmiyim,sedan için soruyorum.
nagihaaannnn koş bacım 3. sayfada fotolar var......

(elinize emeğinize sağlık gençler)
Elinize sağlık Mesut ve Oktay abi çok yakışıklı olmuş
Büyük bir zevktir herhaşde 2 aynı toyotayla birlikte beraber gitmek.Allah kazadan beladan korusun.Bu arada ön tampon kaça patladı size ve bir yerde yaptırmak istesem yaptırabilirmiyim,sedan için soruyorum.
Sağol Özkan cım. çıkma tampon alırsan maliyeti yaklaşık 450TL yi buluyor.
nagihaaannnn koş bacım 3. sayfada fotolar var...... 
(elinize emeğinize sağlık gençler)
teşekkürler Hande Hanım
bu arada fotoğrafları suray bey mi çekti? onu da alkışlamak isterim....
..siz alkışlayın yeter.
değil fotoğraf çekmek,resimlerini bile çizerim

...
elinize objektifinize sağlık suray bey...
..teşekkür ederim Hande hanım.
ama gece çekimleri hariç diğer çekimler bana ait değil.
alkışın kralını Mesut haketmiş bu konuda

.hazır eliniz deymişken onuda alkışlayıverin

...
onun nesini alkışlicam şımarıyo ben alkışladıkça....
elinize sağlık fotolar ve araç mükemmel olmuş... bu işte kaç kişinin emeği var?

voltrandan yararlanılmış sanırım
Valla onu bunu bilmem Muhammet abide farları sökmek tamponu sökmek oldukça eziyetli iş eğer arabayı askıya alamıyorsan çok zor hakikaten

baya yorulduk o gece
helal olsun.. evet sökmek bayağı zahmetli.. ya şu aracın birde gündüz fotolarını görsek..geçende demiştim ama...

ah bide ben aracımı yapabilsem..

şimdilik erteledim abi..başka işler peşindeyim hem yeni bir sandal tamiri yapıyorum tampondan beter ya resimleri paylaşırım.. hemde mevcut olanı sandalımı modifiye etmem gerekiyor..

onu motoru için uğraşıyorum..17 bg lombargını motoru 28 bg olarak yükselteceğim uçuracağım..astarı bakımı var... vs vs. yazın plaja eylüldede avcılığa yetiştirmem gerekiyor..
Oktay çok güzel olmuş tebrikler benden sana bir alkış mesut ve sana bir hediye

Uploaded with
ImageShack.us