0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
- El yapımı ön tampon- El yapımı mercekli ön farlar - Day light- 17'' Jant (10 kollu)- 215 / 40 / 17 Marshal lastikler- 35mm Eibach Por Kit spor yaylar- Carbon konsol kaplama- Ön cam vizörleri- Kule gergisi- Cold Air intake - Pipercross sünger filtre- mini anten - olmazsa olmaz T-Sport amblem - beyaz arka plakalık ışıkları
Bunu sevdim , yok yok ben hakikaten bunu çok sevdim
senden izler taşıyor yani. Filtre kitini, kendi borusuyla motordan mı aldınız. Kit ayrı filtre ayrı yaptınız sanırım. Sünger filtre temizliği diğerine göre nasıl? Bi uğrayıp stratejik planlama yapmak istiyorum ama tükanı ayarlayamıyorum bir türlü .
Valla vedat filtre borusu aynı bendeki gibi aluminyum orjinal, filtreside pipercross marka kaliteli bir üründür. sünger filtrelerin temizliğini bilmiyorum valla Oktayın derdi o o araştırsın ben naapim
Başlık şaka mı? Özellikle ilk kısmı!
Erdem bunları adama yaptırabilmek için kafasına sokabilmek için azmı debelndim bişey diyorum dur bakarız dur bakarız diyip duruyor jant ve lastik işini bile katekulleye getirdim bi bakalım dedi dur ben fiyatı konuşurum dedim tanıdğım bir yerdi, fiyatıda uygun ayarlayınca hiç hesapta yokken jant lastik aldı adam ön tamponda aynı böyle oldu kule gergiside benden hediye feda olsun Koçççççuma
Sende haklsıın Mesut . Kutunun üstünü söküp, alt parçanın içine yerleştirdiniz yani. Daha uygun bir yer yok o zaman.
yav Vedat yok öyle değil kutu mutu söküldü yahu benim arabadaki gibi aluminyum borulu air intake kit var komple bak bu benim arabadaki