0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun...iyi günlerde kullanırsınız inşallah...
abi hayırlı olsun.kontrol yaptırmış heralde.artık fotoları bekliyoruz (iki zze112 kafa kafaya)
Evvet , Ve ilginçtir ki Abimgil ilk baktırdıkları yere güvenemeyip bir yere daha baktırmışlar , 10 yaşındaki arabanın hiçbir yerinde boya çıkmadı. PC raporları şu anda elimde Yalnızca bir çift SolSpecial , Türkiyedeki tüm full paket ZZE112leri topluyoruzzz , bu araba bizim değil akrabamıza aldık özer abi , ama zaten bendede aynısından var , bu kadar sevinmemin nedeni eşi benzeri olmayan bir araba olması , bide benim çok sevdiğim bir model olduğu için araba gelir gelmez camları çekip içinin kokusunu sonuna kadar ciğerlerime çektim , abi toyota yhaa , biri ikisi değil hepsi efsane (sanırım psikopatım ) , Ben arabaları yıkamaya iniyorum , resimlerle karşınızda olacağım
hayırlı olsun.. bende satsam mı naapsam?
Arabayı Aldık arkadaşlar Şu anda ailemde birisini daha Toyotacı yapmanın mutluluğunu yaşıyorum , Bir kere aldı ya eminim ki oda bırakamaz artık toyotayı Bugün Kırklarelinden arabayı kullanarak gelmiş , yemin ediyor şimdiye kadar bu kadar rahat bir araba kullanmadım diye , Daha önce Vw polo , ford fiesta ve ford focusu vardı. Şimdi diğer hepsinin onun gözünde yalan olduğunu söylüyor.