0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun...iyi günlerde kullanırsınız inşallah...
ne güzel ya... :)sizin adınıza sevindim...arabamı ilk aldığım gün aklıma geldi şimdi...insan ne heyecanlı oluyor yahu...
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun... amir ya amir ya yüce rabbım onu toyotayı koklasın deyi yaratmış yawwww... :d kazasız belasız günlerde inşallah...
Hayırlı olsun Erdem güle güle kullanın
Erdem hayırlı olsun. Yine turnayı gözünden vurmuşsunuz. Allah kaza bela vermesin.
KArdeş hayırlı olsun güle güle kullansın abin.Güzel araba.Ama 2005 2006 honda lar daha çok hoşuma gidiyor.Onlarında gögüsü pek güzel değil.
hayırlı olsun
hayırlı olsun kardeş
Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah, hayırlı olsun Erdem.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Hayırlı olsun erdem güle güle kullanın, bu arabalar ile uzun yolda gitmek çok keyifli olur bide otomatik ne güzel:D Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun Erdem.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Allah, Kaza Bela Vermesin...
hayırlı olsn erdem Allah kaza bela vermesin
bu araçların tipine hayranım.... insan hergün arabasını seyreder mi? mühendisler benim için tasarlamışlar sanki...
Olurmu abi ya bende hastasıyım bitiyorum yaa (bizdede var ) senin jantlarada hasta oldum şaka maka onlar orjinal dimi bu kasaların o jant olanlar var ama neden bizde yok bilmiyorum bide en full'ü
sus sus onunkinde çelik jant yok çocukcağız üzüntüden kendini yüzmeye verdi....
Bej olan güzel ama seninki daha güzel abi..(eee kırmızı)
bilmezmiyim ahh ahhh
Keyif de sende Erdem =)
Ooo ilgilenen birileri olması güzelErcüment sizin araba fullmuydu yaa :OOrjinal Alarm varmı?Orjinal plastik ön lip varmı?Orjinal Spoiler varmı?Orjinal arka plakalık krom kaplaması varmı?Orjinal Cam rüzgarlıkları varmı?Orjinal Park sensörleri varmı? Orjinal 6lı Cdçalar varmı?