Gönderen Konu: Sizce Bu Arabayı Alayımmı? (Arabayı aldık :) )  (Okunma sayısı 10581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce Bu Arabayı Alayımmı? (ErDeM)
« Yanıtla #40 : Haziran 11, 2010, 11:25:11 »
erdem elbette bu konuda en son fikir verecek insan benim ama... kilometresine pek güvenme diyorum...

maddi sıkıntıdan dolayı 17.000 bana garip geldi.... bide hatchback yazmış ona güldüm... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 11, 2010, 11:25:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 11, 2010, 11:28:35 »
erdem elbette bu konuda en son fikir verecek insan benim ama... kilometresine pek güvenme diyorum...

maddi sıkıntıdan dolayı 17.000 bana garip geldi.... bide hatchback yazmış ona güldüm... :D
Daha ucuzu yok ki abla :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #42 : Haziran 11, 2010, 11:29:13 »
verdiğin linkteki araç güzel ama fiyatında birazda olsa indirim yaparsa alınabilir.Otomatik şanzımanda her marka araçta fiyat farkı vardır.Km nin orj. olması çok önemli ama araçtaki boya hele bu yaştaki bi araba için önemli değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 11, 2010, 11:34:28 »
vallaha akıllı olan biri 17 ona vereğine3-5 fazla verip yeni kasa hb sol yada yeni kasa terraya bile razı olur..bence araç alınırken doannaım ve özellikler kasa durumlarıda göz önünde bulunduurlsun..km tabi daha önemli ayrıca otomatik vitesler için şanzıman benim için boyanın yada değişenin önemi yok..sonuçta değişmiş daha ne olsun tabi orjianli ile.. insanlarda böbrek kalp yada ne bilim bir zuvunda soırun olduğunda değişim yada onarım oluyor ama insan bir şekilde yaşamını sürüdürüyor...sonuçta raçlarda aynı şekilde değişsede yolunda yürüyor ama tabi dğeişimden değişimde fark var usta parça ve özen..;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #44 : Haziran 11, 2010, 11:38:46 »
Evet , sağolasın :)
Yaa ben senden birşey isteyeceğim bana 3lük Eibach yay kaça ayarlayabilirsin?
Piyasada 3den daha uzun spor yay varmı? Ralli tipi birşey falan arıyorum ama bulamadım... :(

Arkadaşlar ben araca bakmak için gitmekten vargeçtim ,
patronumu aradım yarın için izin problem oldu(şarapsız) :(

sorarım bi kaç yere ama 3.5luk ve 5lik yaylar vardı yanılmıyorsam
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 11, 2010, 12:57:39 »
vallaha akıllı olan biri 17 ona vereğine3-5 fazla verip yeni kasa hb sol yada yeni kasa terraya bile razı olur..bence araç alınırken doannaım ve özellikler kasa durumlarıda göz önünde bulunduurlsun..km tabi daha önemli ayrıca otomatik vitesler için şanzıman benim için boyanın yada değişenin önemi yok..sonuçta değişmiş daha ne olsun tabi orjianli ile.. insanlarda böbrek kalp yada ne bilim bir zuvunda soırun olduğunda değişim yada onarım oluyor ama insan bir şekilde yaşamını sürüdürüyor...sonuçta raçlarda aynı şekilde değişsede yolunda yürüyor ama tabi dğeişimden değişimde fark var usta parça ve özen..;)
Ama senin arabayı alırsam ömürlük kullanacam abi , satılma ihtimali çok düşük :(  O araç piyasasını göstermez...  Allaha şükür maddi problemimiz yok , Seninkinin pert kaydı olmayanını alsak 6 ay daha fazla ödeyeceğiz. Bunun için değmez. Senin arabaya 20.000 lira versem çöpe gitmiş sayarım , ama pert kaydı olmayanına 26.000 lira versem  ,  6000liranın bana geri döneceğini bilirim. Yinede eğer bu arabayı almazsam Hafta sonu senin arabaya bakmaya geleceğim.. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 11, 2010, 12:58:59 »
verdiğin linkteki araç güzel ama fiyatında birazda olsa indirim yaparsa alınabilir.Otomatik şanzımanda her marka araçta fiyat farkı vardır.Km nin orj. olması çok önemli ama araçtaki boya hele bu yaştaki bi araba için önemli değil.
Daha ucuza bulunda alayım
( dilimde tüğ bitti :) )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 11, 2010, 13:10:08 »
vallaha erdemcim ben gögsümü gere gere aracımı satıyorum..istenilen servis ustaya gidilebilir..evet düzgün mantık yürütüyosun..birde şöyle düşün..26 verdin 2 sene bindin diyelim kaça satıcan 23  birde yirmi verdin..2 sene geçti diyelim..taş çatlasın 19  birde olaya böyle bak.. aynı şekil yeni sahibide satıcak bunda zor bir durum yok..bu söylediklerin senin..piyasa dili..araçtan anlayan işi biliyor yorma kafanı..boş muhabbetler..sen piyasada pert olmayıpta taklalı kaç tane araba var biliyomusun..örnek çok...pert olduğunu bilip almak mı? güzel...sağlam diye aldığın araç taklalı çıkması mı güzel..;) vallaha buyur gel istanbula her zaman beklerim.. :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 11, 2010, 13:22:10 »
abi istanbulda araç bulunur temiz niye bulunmasın.taklasızda gayet rahat bulunur.bir araba tavanla beraber tamir görmüşse o araba başka bir kazada aynı şekilde yolcuları koruyamaz buda var....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 11, 2010, 13:33:42 »
boya senin için sorun değilse 2003 sol var 16 ya :D fiyatı da çok pahalı bence
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 11, 2010, 13:38:38 »
vallaha erdemcim ben gögsümü gere gere aracımı satıyorum..istenilen servis ustaya gidilebilir..evet düzgün mantık yürütüyosun..birde şöyle düşün..26 verdin 2 sene bindin diyelim kaça satıcan 23  birde yirmi verdin..2 sene geçti diyelim..taş çatlasın 19  birde olaya böyle bak.. aynı şekil yeni sahibide satıcak bunda zor bir durum yok..bu söylediklerin senin..piyasa dili..araçtan anlayan işi biliyor yorma kafanı..boş muhabbetler..sen piyasada pert olmayıpta taklalı kaç tane araba var biliyomusun..örnek çok...pert olduğunu bilip almak mı? güzel...sağlam diye aldığın araç taklalı çıkması mı güzel..;) vallaha buyur gel istanbula her zaman beklerim.. :D :D
Abi olsun en azından onu satacam :)

Senin arabayı alırsam sonrasında hurdaya vermeyi düşündüm direk ben :D Bir tanıdığı arayıp sordum hurdasınada 10.000 lira veriyorlarmış.

2005 model honda civic düşmüştü birkere elimize , lacivert renk , içi komple bej , deri koltuk vs.Full+Full yani.  18.000liraya aldık ucuz diye (piyasası 25 civarında) , Arabayı iki yıl boyunca satamadık , en sonunda bir galeride Ford escordla takasa verdik. Galerici sözde üstüne 3000 lira verecekti , hala vermedi...  halada satamadı.
Ben kalp kırmak istemiyorum ama konuyu açarken sizin piyasa konusunda bilgi sahibi olduğunuzu düşünmüştüm.
Benim aradığım araba belli arkadaşlar. Yaz mevsiminde 18.000lira ederi var. Ben bu kadar temizini bu fiyata hiçbir yerde bulamadım , siz bulabiliyorsanız alayım. Ama bir hafta içinde araba almamız gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Haziran 11, 2010, 13:41:35 »
boya senin için sorun değilse 2003 sol var 16 ya :D fiyatı da çok pahalı bence
Biz bu arabadan arıyoruz Uzun abi :) , sıfır gibi olanını daha uygun fiyata bulabiliyorsan haber ver ;)

Yaa şu anda halen üretimi olsa sıfırını alacağım , derdimi bir türlü anlatamıyorum ki :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 11, 2010, 13:52:58 »
erdemcim  baktığınız yada alamayı düşündüğünüz aracın fiyatına bişey demedim zaten biraz fazla sadece. oda normal malum mevsimi..ayrıca sol..modeli..km az boyasız darbesiz ise alınır 3-5 bakılmaz.şu saatten sonra 1 liranın 2 liranın hesabı yapılacaksa..bir kaç ay daha arabasız gezilir..emin ol .2-3 ay sonra bakarsın piyasalara...eğer alıcı fiyata razı ise konu açmayada gerek yok hayırlı olsun diyin el sıkışın bence ..:D  piyasa konusuna gelince 10 yıldır sanayi ortamındayım..her aracın piyasasını çok iyi bilirim...hurda piyasasına gelince honda hurdalıklarda dolanır..bahsettiğin toyota cesedi bile sağlam parasına emin ol..bulsamda hurda hasarlı toyotada alsam :D  ne nerde kaça özellik donanım seri bilgisi var o yüzden piyasa bilgisi konusunda sorun yok ..bilgilerimle herkese yardımcı olmaya çalışırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 11, 2010, 14:05:18 »
erdemcim  baktığınız yada alamayı düşündüğünüz aracın fiyatına bişey demedim zaten biraz fazla sadece. oda normal malum mevsimi..
Ohh bee , anlayışın için teşekkür ederim abi :) ,  Konuya her giren Fiyat pahalı dedi , ama mesele bu paraya şu alınır bu alınır meselesi değil. Sadece araba hakkında danışmak istedim.
ama zaten ben kimseye fiyat sormamıştım ki , araba nasıl diye sormuştum , çünkü iş ciddiye bindi , bir kaç saat sonra abimgil araca bakmaya gidecek ve büyük ihtimalle alacak. İlk mesajımı alıntı yapıyorum , Ben fiyat değil yalnızca arabada bir bit yeniği varmıdır diye sordum. Sağolsun birtek Murat abi araç hakkında yorum yaptı. :) Yinede yorum yapan herkese teşekkürler.
Arkadaşlar bir abime şu arabayı almayı düşünüyoruz , sizce nasıldır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-52000-de-bulamazsiniz/detay

Toyota kullanıcısı olduğumdan dolayı benim fikirlerimede önem veriyor.
Bu akşam için bilet aldım , arabaya bakmaya gideceğim...
Herhangi bir problem olmazsa araba yarın Ankarada ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Yeni Toyotacı:D
« Yanıtla #55 : Haziran 11, 2010, 14:24:27 »
Erdem ben kaçırma derim bakman gereken yerler arabanın boya kontrolü ve vites bence. Aynı arabayı kullanıyoruz seninle body kit hariç xD Arkadaşlar pahalı demişler fiyata ama ben 18000 tl istiyorum vites otomatik değil daha yeni taktırdığım sıralı Atiker lpg var bende xD Hatta 18500 bile isteyebilirim xD

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 11, 2010, 14:33:01 »
bak erdemcim eğer iş ciddi ise aracı alın gitsin.. fiyatı size yada başklarına çok gelebilir..aracta eminim bir bit yenigi yoktur satıcı aracıan güveniyor temziliğine km sine orjinalliğine..bu böyledir..sen şimdi git..adama deki abi rakamlar farazi diyelim 16.500 de bir kuruş inmez..çünkü kafasında belirlemiş fiyatı aracıan güveni sonsuz..git başka al der..bence hiç sorun olmaz..zaten senin düştüğün bir duruma düşsem..aracı servise bile götürmem adamın sözüne güvenir alırım..ama tabi bu dediğim tecrübe ister.. onu söyliyeyim..ben mesela.. 95 model 33.000 km deki renault spring  fransadan ithal özel üretim olan bir aracı 15 nisanda 7.500 en zevkli sattığım araç bu idi..şimdide bi abimizin citroen 1994  citroen bx var eğer kıyabilirse  13.000 km daha onu satıcam..araba yatmış bir görseniz kız gibi. siz gidin alın abicim o aracı  olmadı gelin benim aracı vereyim.. :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 11, 2010, 14:34:07 »
Erdem ben kaçırma derim bakman gereken yerler arabanın boya kontrolü ve vites bence. Aynı arabayı kullanıyoruz seninle body kit hariç xD Arkadaşlar pahalı demişler fiyata ama ben 18000 tl istiyorum vites otomatik değil daha yeni taktırdığım sıralı Atiker lpg var bende xD Hatta 18500 bile isteyebilirim xD
Teşekkür ederim Mehmet abi , sizinde (resimlerden görüldüğü kadarıyla) aklınıza takılan birşey olmadıysa alacağız. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Yeni Toyotacı:D
« Yanıtla #58 : Haziran 11, 2010, 14:56:58 »
Teşekkür ederim Mehmet abi , sizinde (resimlerden görüldüğü kadarıyla) aklınıza takılan birşey olmadıysa alacağız. :)
Dediğim gibi vites takımına baktır istersen bi orda çıkarsa çıkar problem otomatikler bozuldu mu kolay kolay randıman vermiyor diye biliyorum. Gerisini düşünme zaten önemli olan ne istediğini bilmek sende ne istediğini biliyorsun xD

Sonucu bekliyoruz Erdem..?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Haziran 12, 2010, 15:55:54 »
Arabayı Aldık arkadaşlar :)   :D  :)
Şu anda ailemde birisini daha Toyotacı yapmanın mutluluğunu yaşıyorum , Bir kere aldı ya eminim ki oda bırakamaz artık toyotayı ;)

Bugün Kırklarelinden arabayı kullanarak gelmiş , yemin ediyor şimdiye kadar bu kadar rahat bir araba kullanmadım diye , Daha önce Vw polo , ford fiesta ve ford focusu vardı. Şimdi diğer hepsinin onun gözünde yalan olduğunu söylüyor. :)