0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdem elbette bu konuda en son fikir verecek insan benim ama... kilometresine pek güvenme diyorum... maddi sıkıntıdan dolayı 17.000 bana garip geldi.... bide hatchback yazmış ona güldüm...
Evet , sağolasın Yaa ben senden birşey isteyeceğim bana 3lük Eibach yay kaça ayarlayabilirsin?Piyasada 3den daha uzun spor yay varmı? Ralli tipi birşey falan arıyorum ama bulamadım... Arkadaşlar ben araca bakmak için gitmekten vargeçtim , patronumu aradım yarın için izin problem oldu(şarapsız)
vallaha akıllı olan biri 17 ona vereğine3-5 fazla verip yeni kasa hb sol yada yeni kasa terraya bile razı olur..bence araç alınırken doannaım ve özellikler kasa durumlarıda göz önünde bulunduurlsun..km tabi daha önemli ayrıca otomatik vitesler için şanzıman benim için boyanın yada değişenin önemi yok..sonuçta değişmiş daha ne olsun tabi orjianli ile.. insanlarda böbrek kalp yada ne bilim bir zuvunda soırun olduğunda değişim yada onarım oluyor ama insan bir şekilde yaşamını sürüdürüyor...sonuçta raçlarda aynı şekilde değişsede yolunda yürüyor ama tabi dğeişimden değişimde fark var usta parça ve özen..
verdiğin linkteki araç güzel ama fiyatında birazda olsa indirim yaparsa alınabilir.Otomatik şanzımanda her marka araçta fiyat farkı vardır.Km nin orj. olması çok önemli ama araçtaki boya hele bu yaştaki bi araba için önemli değil.
vallaha erdemcim ben gögsümü gere gere aracımı satıyorum..istenilen servis ustaya gidilebilir..evet düzgün mantık yürütüyosun..birde şöyle düşün..26 verdin 2 sene bindin diyelim kaça satıcan 23 birde yirmi verdin..2 sene geçti diyelim..taş çatlasın 19 birde olaya böyle bak.. aynı şekil yeni sahibide satıcak bunda zor bir durum yok..bu söylediklerin senin..piyasa dili..araçtan anlayan işi biliyor yorma kafanı..boş muhabbetler..sen piyasada pert olmayıpta taklalı kaç tane araba var biliyomusun..örnek çok...pert olduğunu bilip almak mı? güzel...sağlam diye aldığın araç taklalı çıkması mı güzel.. vallaha buyur gel istanbula her zaman beklerim..
boya senin için sorun değilse 2003 sol var 16 ya fiyatı da çok pahalı bence
erdemcim baktığınız yada alamayı düşündüğünüz aracın fiyatına bişey demedim zaten biraz fazla sadece. oda normal malum mevsimi..
Arkadaşlar bir abime şu arabayı almayı düşünüyoruz , sizce nasıldır? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-52000-de-bulamazsiniz/detayToyota kullanıcısı olduğumdan dolayı benim fikirlerimede önem veriyor.Bu akşam için bilet aldım , arabaya bakmaya gideceğim... Herhangi bir problem olmazsa araba yarın Ankarada
Erdem ben kaçırma derim bakman gereken yerler arabanın boya kontrolü ve vites bence. Aynı arabayı kullanıyoruz seninle body kit hariç xD Arkadaşlar pahalı demişler fiyata ama ben 18000 tl istiyorum vites otomatik değil daha yeni taktırdığım sıralı Atiker lpg var bende xD Hatta 18500 bile isteyebilirim xD
Teşekkür ederim Mehmet abi , sizinde (resimlerden görüldüğü kadarıyla) aklınıza takılan birşey olmadıysa alacağız.