Gönderen Konu: corolla için en uygun lpg sistemi hangisi yardımlarınız deneyimleriniz lütfen  (Okunma sayısı 36142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • sadece toyota hep toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
selam arkadaşlar bende şu anda 2004 1.6 corolla sol var ve daha 23000 km de full orjinal fakat benzin fiyatları nedeniyle lpg taktırmayı düşünüyorum konuyla ilgili ve bilgili tüm arkadaşların yardımına ihtiyacım var sizce bu araç için en uyumlu lpg sistemi hangisi saygılar.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
2007 yılından beri zavoli kullanıyorum ve çok memnunum.Sorunszu ve ekonomik olarak araba kullanmanın keyfine variyorum.
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
lovato, daha ucuzu derseniz atiker...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
hoş geldiniz.Bende benim corollam türkiyedekikendi sınıfında  az km li diye düşünüyordum.2004 63, binde sizin araba 23 binde bu araba yerinde paslanmıstır hiç hareket etmemiş ya..Beyfendi forumda bunla ilgili zibil gibi konu var.Paranıza göre kitler değişiyor.Ben de 50 bin kmde brc taktırdım gayette memnunum..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
bendede 2004 sol 55000 km var.brc taktırdım çok memnunum yaklaşık 5 ay oldu.yakıt da çok iyi.yaklaşık 140-150 krş yakıyor uzun yolda.
şunuda söyliyim daha önceki aracım megane di atiker taktırmıştım başım sıkıntıdan kurtulmadı satınca kurtuldu.atikere sakın yaklaşmayın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
http://www.toyotaclubtr.com/yakit/2005-toyota-coralla-1-6-terra-lpg-takayim-mi/

Biraz arastırma ile Aslında cevap bulabilecektiniz :)..
Verdigim linkte 3 gün önceki konusmalarımız var oradan Bilgilere ulasabilirsin
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
hoş geldiniz.Bende benim corollam türkiyedekikendi sınıfında  az km li diye düşünüyordum.2004 63, binde sizin araba 23 binde bu araba yerinde paslanmıstır hiç hareket etmemiş ya..Beyfendi forumda bunla ilgili zibil gibi konu var.Paranıza göre kitler değişiyor.Ben de 50 bin kmde brc taktırdım gayette memnunum..
tuncay abi benim arabada 2005 model 25000 kmde :):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
tuncay abi benim arabada 2005 model 25000 kmde :):)
Araba   neişe yarıyor.Millet etrafta bana takılır arabayı nekadar az kullanıyon yatıyor çürüyecek diye ama sizinkilerde bayağı düşükmüş km si..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Kafanı karıştırmak olmasın ama 2001 1.4 Terra VVT-I kullanıyorum. Bugünkü toplantımızda da biraz dikkat çekti benimkinin yakıtı. 145000'de Atiker FAST taktırdım. Ankara'da şehir içinde 114 Kr. yakıyor. LPG fiyatı : 1.89 Shell'den alıyorum. İçine hangisi sinirse onu taktır derim ama önemli olan bence seçtiğin USTA...
STOCK - - - 06 YA 596 - - - STOCK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
Japon araçları için en uygun İtalyan malı lpg öneriliyor. Brc,lavato en başta gelen markalar. Atikerin kalitesine ben pek güvenmiyorum. 2 ay evel lavato taktırdım çok memnunum :)
bizim komşuda da 2005 füme sol var 17.000 de :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
evet çok az kullanıyorum sadece yaz aylarında piknik alış veriş vs işe gidip gelirken ücret vermediğim için toplu taşımayı kullanıyorum e hal böyleyken yılda en fazla 5000 km zar zor yapıyorum. daha önce 98 model efsane kasa beyaz güvercinim vardı 4 yılda sadece 30000 km yapmışım. kısacası benden araç alınır hem az kullanırım hemde iyi bakarım toyotama :-) neyse asıl konu lpg ona geçeyim arkadaşlar evet fiyat yönünden farklı alternatifler var fakat ben corollaya en uygunve uyumlu  lpg kiti hangisi onu öğrenebilmek için açtım bu başlığı görüş ve yardımlarınız için hepiniz çok sağolun saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ismail bey arabayı bukadar az kullanıyorsanız bence lpg taktırmanıza gerek yok zaten araba yatıyor
northstar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
valla helal olsun sizin arabaya talibim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
En ucuzu... :)

montaj hatası olduğu sürece prins'te olsa teleflex'te olsa lavota Zavoli'de olsa sorun hiçbirinde bitmez. Kalitesinin önemi servisi ve ilk montaj ustasıdır. Her marka minimum mecburi kalite standartlarını kanıtlayıp belgesini alıp üretip,satışını yapıyor. Yani kimse oyun oynamıyor. Marka markadır derseniz bilemem. Bir marka ticari markasını kirletmek, satışını bitirmek , hile ile iş yapmak istermi sizce ? Benim xxx marka sıralı sistem markam olsaydı elimden gelenin en iyisini en uyguna satmaya çalışırdım sürüm yapardım mesela. Bazısıda belki az satıp kafamı yormayım müşterim belli olsun mantığı ilede gidiyor olabilir. Firmaların vizyonunu misyonunu bilemeyiz. En kötü denilen bazı markalar nedense en çok tercih edilen olabiliyor bazen... Tercih zor iş, umarım doğru kararı verirsiniz. :) Ama en çok tercih edilen markalar şehir şehir farklılık gösteriyor birde bence. Konyada atiker'in fazla olduğu gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
şimdiki aracım dizel ancak... daha önce kullandığım 98 model xli aracıma ço güzel uymuştu... bu nedenle atiker sıralı lpg sistemlerini tavsiye ediyorum... toyota bir çok lpg markası ile sorunsuz çalışyor... ancak benim edindiğim tecrübeler (atiker, brc ve lavato'dan yana...) bu markalar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
ahmet abi haklısın az kullanıyorum ama yılda 4000 5000 km de yine çok hesaplı oluyo malüm ikinci elde lpg satışı dahada hızlı hale getiriyo.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
murat hocam bu aralar satmayı düşünmüyorum ama satmaya karar verirsem ilk size haber veririm :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
metin bey anladığım kadarıyla montaj çok önemli ben brc düşünüyorum brc yi en iyi hangi usta takıyo bunu nasıl öğreneceğiz? netten öğrenmek  biraz zor iş birinin iyi dediğine diğeri yaramaz diyo bakalım iyi bi araştırma yapmak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ismail bey şahsen lpg'ye karşıyım ama benim aracımda lpgli bundan önceki arabam renault 5 ti 1100 motor aylık benzim maliyetim 600-650 tl idi onu satıp corolla aldım. ilk işim lpg taktırmak oldu lpg takılırken içim acıdı gözlerim doldu:( arabanın orasını burasını deldiler stepne kapak gibi ortya çıktı işkence gibiydi ama mecburdum çünkü günde 80-90 km civarında yol yapıyorum istanbul trafiğinde şu anda aylık yakıt giderim 200 ile 260 arası değişiyor. memnun muyum evet memnunum ama tanıdıklarım 90binden sonra motorda ciddi hasarlar oluşturuyor diyor kısmet artık benzin fiyatlarını bu seviyeye çıkaranların kulakları çınlasın
he bu arada lpg kitim brc
northstar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
metin bey anladığım kadarıyla montaj çok önemli ben brc düşünüyorum brc yi en iyi hangi usta takıyo bunu nasıl öğreneceğiz? netten öğrenmek  biraz zor iş birinin iyi dediğine diğeri yaramaz diyo bakalım iyi bi araştırma yapmak lazım

kesinlikle işin en zor kısmı bu zaten.