Gönderen Konu: corolla için en uygun lpg sistemi hangisi yardımlarınız deneyimleriniz lütfen  (Okunma sayısı 36307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ben atiker taktırdım hem uygun hemde şimdilik problem yok. Gerçi bir hafta bile olmadı ilerde yorumlarım daha sağlıklı olur. Kolay gelsin karar vermek çok güç ama ben atlattım. Atiker taktırdım rahatladım.
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...:):)...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
bende 2004 sol var. geçen sene tam bu ayda 60 binde almıştım (haziran) bir sene oldu. aldığımda benzinli idi alır almaz brc taktırdım çok memnun kaldım fakat lpg lerde şöle bir sorun var.. ben bir yılda 60 bin km yaptım araç şimdi 120 binde . bir haftadır araba çalışrıken titreme yapıyordu. yani rolanti düşük falan zannettim veya bujilerde sorun var zannettim. ustaya götürdüm iyice baktı bujler sağlam sonra ilginç bir aletle bujlerin yuvasına baktı. sonra hocam lpg yi taktıralı kç km yaptın dedi ben de 60 bin dedim. tamam  zamanı gelmiş dedi . lpg 60 veya 70 bin km sonra sibopları mahvediyormuş benim arabada da siboplar arızalı imiş. yani anlayacağınız lpg 60 veya 70 bin sonra arıza çıkarıyor. tamiri için 800 tl gider dedi ve yeni takacağı siboplara da 100 km garantisi verdi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Kan Grubu: 0+
Bizimde 98'de sıfır aldığımız efsaneyi 2008 de 60.000 km de sattık.daha satıyoruz derken satıldı zaten  :D
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '03
  • 9 kere teşekkür etti
lavato easy fast 2001 1.4 wwt-i motor corollamda var harika çok memnunum.