0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araba bakımı ve mekaniği ile ilgili neredeyse hiç birşey bilmiyorum. 18 yaşında (18 sene önce) gittiğim ehliyet kursundan da aklımda pek bişey kaldığı söylenemez. Çok temel ve az bilgim var.Biraz kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için okuyabileceğim bir kitap veya eğitim verecek kurs vs var mıdır ?Ya da toyota servisleri, toyotaclubtr gibi fan klüpler vs ön ayak olsa böyle eğitimler verilse. Hem de toyota'ya yönelik eğitim olur daha güzel olur.
Eren Mustafa Bey, siz bu forumu okuyun yeter Kendimden örnek vereyim. 1995 yılında ehliyet aldım. Kendi aracımı alana kadar (2005 Ağustos) ya şirket araçları kullandım, ya da babamın, akrabaların araçlarını. Yaris'imi alınca mekanik bilgimi arttırmak için internet forumlarına takılmaya başladım. Gördüğünüz gibi şimdi yöneticiyim Ha, hala pek çok şeyi bilmiyorum ama en azından aracın yağının belirli periyotlarla değişmesi gerektiği öğrendim mesela Şaka yaptığımı sanabilirsiniz ama doğrusu bu Biraz zamanım ve fiziki imkanım olsa (kapalı bir garaj veya müstakil bir ev gibi) bu forumdan öğrendiklerimle çok daha fazla şeyler yapabilirim.
Bende bildiğim bir sürü şeyi buradan öğredim olay o değil ama yeterli gelmiyor. Taksit taksit okuyunca aklımda kalmıyor benim ne yapayım.
vivid workshop data yı kullanmanızı öneririm her marka ve model için her türlü bilgi mecuttur hangi bakım ne zaman yapılır ve neler değişir bunlara kadar herşeyi bulabilrsinizbu arada benim kullandığım sürümünde 2009a kadar olan modeller var ve inglizice işinize yararsa linklerini atarım
+1bence bu biraz bilgi biraz merak biraz da cesaret işi...