0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.hepsiburada.com/sunplex-toyota-corolla-04-06-arasi-on-arka-komple-set-ruzgarlik-841941/productDetails.aspx?categoryid=259026&productid=otm841941vedat bey bu işe yaramazmı diyorsunuz
Kendi aracımızda mevcut o bahsettiğiniz krom cam çıtaları öyle bir nefret ediyorum ki batırıyor resmen aracı bence fazla koyu olmucak şekilde komple film daha güzel sadelik katar emin olun mümkün olduğunca kromdan kaçının şaYincilerin işi oldu artık onlar...krom jant hariç =)))
Gözünüz aydın yeni kasa ve benzeri corolla kullananlar :)2010 corollalarda bu civiclerin mugen cam rüzgarlığı stilinde bir cam rüzgarlığı çıkarmışlar,bugün sanayiye benim araca fiyat öğrenmek için gidince söyledi adam büyük ihtimalle görüntü olarak süper ötesi birşey olucak....(yanlız bu 2007-2010 arası olan modellere uyarmı bilmiyorum)
işte ben de tam böyle düşünüyordum..ama bu tunç yüzünden düşünmeye başladım
cumartesi günü amcaoğlu ile sanayide satın aldığımı 4 lü sedan cam rüzgarlığı uyguladık gayette hoş oldu..filmli cama daha bir başka yakıştı..marka perflex bir yanında da toyota yazısı vardı..arkasındaki bant 3m çift taraflı bant uyguladık gayette hoş durdu.. piyasada bulunmaz dedikleri 4 lü grubu bulduk plastiği gayet kaliteli uyguladıktan sonra yazıları pasta ile söktük..fiyat ise 4 lü set perflex 40.000 .00 tl ..resimleirni kendisi paylaşırmı bilemem..
abi 40.000tl çokmuş ya, o parayla gidip 2 tane e12 alırdım ya 40tldir o
Belki altından falandır Bende alıcam iyi haber honda'nın Mugen rüzgarlıklar corollaya uyuyormus siparis verdik bakalım haftaya gelicek ins kötü haber 100 tl cık
sen gördünmü Özkan nasıl bişi olduğunu meraklandım şimdi ?
Tamam Abi haftaya paylaşırım valla 100 tl vericem şimdiden ıcım sızlıyor ama değicek bee
Murat kardeş olmuyo ama . bir sedan sahibi olarak size teessüflerimi bildiricem . Foto bekliyorum.