0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana vize çıkmadı ben takmıyorum
Eveeeett sayın seyircileri... kırmızı tabanlı logo ve carbon kaplamadan sonra son modamız cam rügarlıkları
Benim için önemli olan rüzgarlığın büyüklüğü hani doğana şahine takılana benzeyenlerden istemiyorum.Bizim sitede bi hondan civicte var bitiyorum o rüzgarliğa camın neredeyse yarısını kaplıyor link atın bana hemen hevesim geçmeden alayım
Taylan abi, 75 tl dediğim bu işte 4'lü takım fiyatı... Z-Tech Marka.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=otelf7916&categoryId=259026
Cam rüzgarlıgını dışardaki çerçeveye takıyorsunuz.Orjinal aksesuarın fiyatı 150 tl.Bende izmirden borovalidan almıştım.O an araba yanımda değildi montajını kendim yaptım.Yapıstırırken düzgün olmasına dikkat edin yamuk olmasın..Orjinalinde ekstradan camla fitil arasına giren 2 tane klips var..Açıkcası aralarında bu kadar fiyat farkı var ama orjinalin kalitesi gerçekten başka perflex taylanın dediği gibi şahinlerde kullanılan cinsten Cam rüzgarlığı yamurlu havalarda ve camı çok fazla açmadıgınızda o rüzgar sesini kesiyor çok rahatsız etmiyor..
türkay tunç alın size ae101 4 lü rüzgarlık http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=22923&k_id=1886&kn=TOYOTAşaşırdım bende 4 lü görünce ae101 in hiç birşeyini tr de bulamadığımız için markasını belirtmemişler yalnız..
Cam rüzgarlığı yağmurlu havalarda çok işe yarıyor. Hafif araladığın zaman su da gelmiyor camlarda buhar yapmıyor. Ben arka camlar için de arıyorum ama bulamadım maaslef. Bulan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim. Serviste 150 TL çok pahalı. O paraya değmez. Ben Sunplex mi ne ondan aldım. 28 Tl. Mesut'un dediği gibi hiç de şahin doğan gibi durmuyor. Ben 1,5 - 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun da olmadı. 150Tl ye 5 takın alınır, 2 sene kullan değiştir 10 sene yapar.
İşte bu markayı da mesut abi tavsiye etmedi...
2003-2007 corolla için 4lü set yok malesef . Sedanın mı var? Derdin var .
2'li fiyatında 4'lü set,birçok toyota modeli için satılmakta ve fiyat gayet cazip.(Servis 2'li olarak 150TL istemekte)Rahatsız edecek derecede rüzgar sesinin şiddetini azaltabileceğini düşünmekteyim,kullanan kişiler bu noktaya dikkat etti mi?
Alıcam canım kardeşimde bu vizör işinde hoşuma gitmeyen bi nokta var onu nasıl çözucem bilmiyorum.2 kapı arasındaki direkte vizörle kapanmalı istiyorum uc uca yani. bir çok modelde bizim 101 lere göre böyle değil.