0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat tek parça derken anlamadım. Sadece ön yada sadece arka var. Başka nasıl oluyor.Sağol muradım sayende bulduk onları
Ünal Abi, hondanın rüzgarlıklarından diyorum. Mugen midir nedir .
Onlarda 2 parçadan oluşuyor.Ama mugen modifiye firması olduğu için el atmış tabii tasarımı çok daha güzelBizde TTE firmasımıydı neydi ona söyleyelimde bizede rüzgarlık ürettirsin:))))Yada dur buldum Mesuta söyleyelim o bize yapar birtane:))))))))Özkan teşekkür ederim.
mesut abiyi kessen 4 lü yapmaz.. hblere ikili yakışır der çıkar işin içinden aslında haklıda..hb ikili hoş duruyor..dün bir tane eksper geldi sanayiye..aracı sol hb orjinal taktırmış on numara ikili kapı birleşimi yerinde 3 adet delik var plastikte nedendir anlayamadım hava çıkışı sağlamsı için herhalde..ve plastiğin sertliğini görseniz yuh dersiniz bu kadar mı kaliteli olur..ve sedanlardaki gibi aynaya kadar gelmiyor..yani ayna içine girmiyor..herşeyin orjinali güzel yinede..
Vedat Hb lerdeki ile sedanların ki aynı kardeş.Bende orjinal aksesuar taktırdım preflexin falan plsatigine bak birde orjinalinkine.ayrıca orjinalde yapıstırdıktan sonra 2 tanede v egc irmeli sekman tuyuor.Ama fiyatı pahalı 150 tl.Daha kalıplı güzel duruyor.Yağmurlu havalarda falan çok işine yarıyor
Orjinalini serviste görmem lazım. Yafama yatarsa az bekler orjinalini yaptırırım. Dörtlü yapınca daha dikkat fazla çekiyor. İnce elemem lazım .
Vedat nerene yatarsa anlıyamadım orası neren senin
Abi o ''Kafama yatarsa'' değiilmiydi yahu
İlahi Mesut, yafa bilmezmisin sen . Bi İş insanın yafasına yatmazsa o işi yapmaması lazım. Sözlerimin arkasındayım .
Çaktırma özkan. Zaten zor kıvırdım