0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benim gelme olasılığım biraz düştü geçen gün çok samimi bi arkadaşım vefat etti yarın akşamda mevlütü varmış babası aradı eğer yetişemezsem kusura bakmayın ben sizden çok istiyorum gelmeyi ama bilmiyom eğer gelemezsem nolur kızmayın bana:((
bana da çok ani oldu kemal abi valla haklısın, bir baktım istanbul ve ankara buluşuyor, biz de buluşalım dedim aynı gün..abi benim tam olarak yolumun üstü oluyor güzelyalı (göztepeden çıkarım hataya hep, üçkuyular trafiğine kalmamak için) gerçekten geleyim de alayım abi seni güzelyalıdan, araba olmasına ne gerek var, hem dediğin gibi park konusunda da rahat ederiz ben yer ayarlıcam abi, dediğin gibi eski kalitesini bir ara bozmuştu, şeref döker oğluna devretttiği ilk ara oldu öyle bir şey, şu anda yine toparlandı, yine eski kalitesini koruyor
o zaman biraz erken gel, bize gel, hem 1-2 bira içeriz, hem biraz laflarız, burdan senin arabayla gideriz
telefonum var sende değilmi
o zaman biraz erken gel, bize gel, hem 1-2 bira içeriz, hem biraz laflarız
Kemal abim bende gelebilir miyim
Tuncay mı la tuncun gercek adı :S
Önce Tuncay yazıp sonra çaktırmadan düzelten Kemal abini bu işe bi katkısı olabilir mi
Tuncayda nereden çıktı Tunç tabiki o zaman akşama doğu saat 3.5 - 4 gibi müsaitseniz gelin bize, türkay sen Tunçun yerini biliyorsun heraldeonuda alırsın gelirken, fransadan geridiğim muazzam bir şarap var, ondan ikram edeceğim size(inşallah Şerfin orayı dağıtmayız) 76 sokağa girdikten sonra Üçkuyulara doğru 100 metre sonra ev, bulamazsan telefonlaşırız
ACD buralardaysan senide beklerim, tam muhabbet olsun
O istanbul buluşmasında olcak abi zaten 9 Haziran Ankara- İzmir - İstanbul üç büyük şehrin buluşması eş zamanlı Forumda bir ilk tabikide Berkay kardeşinizin fikri
Abi inan bu kadroya dahil olmayı acaiiip çok isterim ama uzunca bir süre malesef Çok ısrar edersen yaz sonu bi rakı balık sözü verirsin aynı kadroya
ohooo tamam Turkeii ben senin yanına gelcem ordan 2 araç konvoy yaparız. kemal abi bulabilmemiz işin şişeyi balkondan sallandır abim
bir kişi daha ekleyin .türkiye oto forumdan bir twingocu daha geliyor . maksat muhabbet