Gönderen Konu: 9 haziran saat 21de istanbul ve ankara eş zamanlı izmir buluşması...  (Okunma sayısı 23363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
arkadaşlar benim gelme olasılığım biraz düştü geçen gün çok samimi bi arkadaşım vefat etti yarın akşamda mevlütü varmış babası aradı eğer yetişemezsem kusura bakmayın ben sizden çok istiyorum gelmeyi ama bilmiyom eğer gelemezsem nolur kızmayın bana:((

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
arkadaşlar benim gelme olasılığım biraz düştü geçen gün çok samimi bi arkadaşım vefat etti yarın akşamda mevlütü varmış babası aradı eğer yetişemezsem kusura bakmayın ben sizden çok istiyorum gelmeyi ama bilmiyom eğer gelemezsem nolur kızmayın bana:((

abi darılırmıyız hiç, sen son görevini yap arkadaşına ;) ben özelden telefon numaramı veriyorum, sen de seninkini at, yarın yine haberleşiriz, saati uyarsa gelirsin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
tamam kardeşim haberleşiriz tekrar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
bana da çok ani oldu kemal abi valla haklısın, bir baktım istanbul ve ankara buluşuyor, biz de buluşalım dedim aynı gün..abi benim tam olarak yolumun üstü oluyor güzelyalı (göztepeden çıkarım hataya hep, üçkuyular trafiğine kalmamak için) gerçekten geleyim de alayım abi seni güzelyalıdan, araba olmasına ne gerek var, hem dediğin gibi park konusunda da rahat ederiz :P ben yer ayarlıcam abi, dediğin gibi eski kalitesini bir ara bozmuştu, şeref döker oğluna devretttiği ilk ara oldu öyle bir şey, şu anda yine toparlandı, yine eski kalitesini koruyor
o zaman biraz erken gel, bize gel, hem 1-2 bira içeriz, hem biraz laflarız, burdan senin arabayla gideriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
telefonum var sende değilmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
o zaman biraz erken gel, bize gel, hem 1-2 bira içeriz, hem biraz laflarız, burdan senin arabayla gideriz
tamam abi anlaştık..buluşma saatinde değişiklik yok değil mi yine 9 diyoruz? 9 dedik de niye bu kadar geç dedik ben de bilmiyorum :P
telefonum var sende değilmi

bir kartvizit vardı diye hatırlıyorum, eski cüzdanımda olsa gerek ama özelden verelim abi birbirimize numaraları
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
o zaman biraz erken gel, bize gel, hem 1-2 bira içeriz, hem biraz laflarız
Kemal abim  bende  gelebilir miyim :D :D :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Kemal abim  bende  gelebilir miyim :D :D :P
lafımı olur Tunç kardeşim, tabiki gel, ne güzel bi ön mini buluşma yapmış kafaları biraz cilalmış olarak gideriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
oy oy :D ön buluşma asıl buluşmadan bile eğlenceli olcak desenize :P
ben tunçla buluşurum önce, ordan beraber geçeriz kemal abinin yanına

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Tuncay mı la tuncun gercek adı :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Tuncay mı la tuncun gercek adı :S
yoo :blink: niye öyle yazdım ben de bilmiyorum :blink: tuncay diye arkadaşım da yok beni andı diyeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Önce Tuncay yazıp sonra çaktırmadan düzelten Kemal abini bu işe bi katkısı olabilir mi :P  :dans2: :dans2:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Tuncayda nereden çıktı Tunç tabiki :rofl:

o zaman akşama doğu saat 3.5 - 4 gibi müsaitseniz gelin bize, türkay sen Tunçun yerini biliyorsun heralde
onuda alırsın gelirken, fransadan geridiğim muazzam bir şarap var, ondan ikram edeceğim size
(inşallah Şerfin orayı dağıtmayız) 76 sokağa girdikten sonra Üçkuyulara doğru 100 metre sonra ev, bulamazsan telefonlaşırız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
ACD buralardaysan senide beklerim, tam muhabbet olsun :hurra:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Önce Tuncay yazıp sonra çaktırmadan düzelten Kemal abini bu işe bi katkısı olabilir mi :P  :dans2: :dans2:
kesin öyle ya :D zaten uykum mu geldi ne oldu anlamakta güçlük çekiyorum her şeyi :)
Tuncayda nereden çıktı Tunç tabiki :rofl:

o zaman akşama doğu saat 3.5 - 4 gibi müsaitseniz gelin bize, türkay sen Tunçun yerini biliyorsun heralde
onuda alırsın gelirken, fransadan geridiğim muazzam bir şarap var, ondan ikram edeceğim size
(inşallah Şerfin orayı dağıtmayız) 76 sokağa girdikten sonra Üçkuyulara doğru 100 metre sonra ev, bulamazsan telefonlaşırız
bulurum gibi, kolaymış bayaa, bildiğim muhit..içki konusunda muzdaribim abi ya :( en son hastalık karaciğeri bozdu, alkol yasak bu ara, ama tadına bakarım yine de :P
işte o zaman tam efsane olur :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
ohooo :) tamam  Turkeii  ben  senin  yanına  gelcem  ordan 2  araç  konvoy yaparız. kemal  abi bulabilmemiz  işin  şişeyi  balkondan sallandır  abim :D :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bir kişi daha ekleyin .türkiye oto forumdan bir twingocu daha geliyor .

maksat muhabbet  :alkis:
araç bakım ürünleri hakkında her şey ....

http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php?board=12.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
O istanbul buluşmasında olcak abi zaten 9 Haziran Ankara- İzmir - İstanbul üç büyük şehrin buluşması eş zamanlı Forumda bir ilk tabikide Berkay kardeşinizin fikri :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti

Abi inan bu kadroya dahil olmayı acaiiip çok isterim ama uzunca bir süre malesef :(  Çok ısrar edersen yaz sonu bi rakı balık sözü verirsin aynı kadroya :ıslık: :dans2:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
O istanbul buluşmasında olcak abi zaten 9 Haziran Ankara- İzmir - İstanbul üç büyük şehrin buluşması eş zamanlı Forumda bir ilk tabikide Berkay kardeşinizin fikri :D
ı ıh, cık :D benim ilk izmir buluşması da eş zamanlı ankara-izmir-istanbul buluşmasıydı :) 18 ocak :)
Abi inan bu kadroya dahil olmayı acaiiip çok isterim ama uzunca bir süre malesef :(  Çok ısrar edersen yaz sonu bi rakı balık sözü verirsin aynı kadroya :ıslık: :dans2:
bekleriz ahmedim bekleriz :D kadro hazır ;)
ohooo :) tamam  Turkeii  ben  senin  yanına  gelcem  ordan 2  araç  konvoy yaparız. kemal  abi bulabilmemiz  işin  şişeyi  balkondan sallandır  abim :D :P
kolay bir noktada buluşur gideriz abi, güzelyalı falan gibi ;)
bir kişi daha ekleyin .türkiye oto forumdan bir twingocu daha geliyor .

maksat muhabbet  :alkis:
oooh :) muhabbet katlanarak artıyor :D