0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ı ıh, cık benim ilk izmir buluşması da eş zamanlı ankara-izmir-istanbul buluşmasıydı 18 ocak
Abi inan bu kadroya dahil olmayı acaiiip çok isterim ama uzunca bir süre malesef Çok ısrar edersen yaz sonu bi rakı balık sözü verirsin aynı kadroya
listeye türkiye oto forumdan soner ilgenide ekle .%99 geliyor . ayrıca onu bu siteye de üye yapacağız .yaşasın forum kardeşlikleri .marka ve forumlar ne olursa olsun .kardeşliğe devam
toyotam olmayabilir ama toyota club çıyımdır .ve toyotaları severim
kıymalı pide var mı orada
Ooo valla insanın canı üç şehirdeki organizasyonada katılmak istiyor. Türkay abi, Bende ağustosta İzmirde bulunacağım. Dünyadaki sorunları konuşmak adına , Tüm dünyadaki devrimci gençleri buluşturduğumuz büyük bir projemiz var.(www.genclikbulusmasi.com) Eğer kamp alanında işim olmadığı gün olursa ve izin alabilirsem beraber katıldığım yakın bir arkadaşımla beraber izmirde gezmeyi düşünüyorum. Uygun olursak belki izmirde organizasyon yaparız.
yarın herkez üzerine sexy bişeyler giysin fotoğraflıcam sizi
arabaları nereye koyacağız türkay .bir de toplantı sonunda arabalarla toplu foto çekimi olacak mı .olacak sa nerede olacak
toplu foto çekimi olmalı aslında ama nerde nasıl çekeriz hiç bir fikrim yok malesef arabaları orda koyacak yer buluruz, saat 9da çok yemek yiyen olmaz diye tahmin ediyorum, ara sokaklar falan hepsi emrimizde zaten..foto çekimi için oranın üstünde pazar yeri var, oraya gideriz olmazsa, fotoğrafları orda çekeriz
ahaa buldum çekim için buca'ya konvoy yapalım orda mevlana var, 7göller var.
ben varım, zaten yemekten sonra dağılırsak ben arkadaşlarla bucaya gitmeyi düşünüyordum
güzel önce hancı da okey atarız sonra bi 7göllere çıkar araba gösteririz :)bir de ordakileri görürüz ( şahin,doğan diyip sakın takılma peşlerine hiçbiri o değil ) bol fotoğraflı gece olcak