0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Parça fiyatı 400 450 civarı imiş ve işcilik te aynı parayı istiyorlar.Dışarıda gerçekten güveneceğim bir yer olsa ve aynı markanın birsürü çeşidi var güvenemiyorum açıkcası.
Arkadaşlar 2005 Avensis aracımın debriyaj Balatası değişecek dumankaya servise sordum 900 tl fiyat verdi. Şuan da bir kampanya varmış, %15 indirim olduğundan 770 tl gibi bir fiyata yaparız dediler. ve birde normal rutin bakım 280 tl % 15 iindirim bunun içinde geçerli toplam fiyat 1000 tl ye geliyor ve şaşkınım ne yapayım dumankayadamı yaptırayım yoksa özel servisemi gideyim bilmiyorum. Özel servise gitsem fiyatı nereye kadar çekebilirim yorumlarınızı ve fikirlerinize ihtiyacım var siz olsanız ne yaparsınız önemli parça olduğu için serviste yaptırayım diyorum ama bilmiyorum. Bildiğim özel serviste yok kumar oynamayayım diyorum.
arkadaşlar aracı teslim ettim.Bakalım bahtımıza ne çıkacak ama servis yaklaşımından memnun kalmadığımı bildirmek isterim.Beni kısa yoldan postalamaya bakıyorlar. yahu bırakın bir derdimi anlatayım değilmi.