0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gel beni al
Ahahaha bu sözü nerde görsem duysam okusam ölüyorum gülmekten yaaa O Videoyu izlemiştir sanırım herkes
Konuyu iyice dağıtmanın vermiş olduğu vicdan azabıyla sormuyorum ahmed
heyttt neler oluyor burda.mesut banadafar yapacak dağıtmayın konuyu...
Abi bizde emir kuluyuz. Konuyu kaynatında Tuncay belki unutur.Zımpara zımpara tırnaklarımı bile bu kadar törpülemedim.. dedi abi.
egzoz ucu mu takılı yoksa abartı egzoz mu var. eğer egzoz ucu ise nasıl taktın abi ya şekli bi değişik bu normal egzozun asagı kısmı kesik üst tarafı var egzoz ucu takınca sagı doğru duruyor ben denemiştim bi ara egzozun o kısmını kestirdin mi
Aslında şu kit benim çok hoşuma gidiyor
Erdem burda bi kit falan yok , bu bildiğin T-Sport, sadece TTe arka tampon eki ve rüzgarlık var okadar ön tampon orjinal T-Sport tamponu yan eteklerde orjinal fabrika çıkışı
..o fabrikayı basalım diyen varsa ben varım ...
Yan deliklerdeki ledleri çıkartıp Oktaya yaptığımız gibi sislerin olduğu boşluğa taktım bende
Yan deliklerdeki ledleri çıkartıp Oktaya yaptığımız gibi sislerin olduğu boşluğa taktım bende (kaput neden okadar boş diyen olucaktır şimdi elektrik bağlantılarını yaptığım için açık duruyor )
Hmm.. benim pcdeki bazı tsport resimlerinde bu ön tampondan vardıda , Demek orjinal olduğundan dolayı bana bu kadar temiz görünüyordu. Türkiyede makyajlı kasa T-Sport bulunsaydı , ondadamı bu tampondan takılı olacaktı yani iyiymiş..