0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca klasik otomatik şanzımanıma bayılıyorum, kaymak gibi. Geçen gün MM 207 sürdükten sonra tiksindim o multimode şanzımanlardan.
2006 model otomatik vites 1.6 VTEC Honda Civic şirket arabamı dün 100.000 km ağır bakımı için Honda Bora Ankara'ya bıraktım. Gerçekten bayağı kapsamlıymış 100.000 bakımı. egzantrik kayışı, bilyası, gergisi, tüm kayışlar vs değişti. Şirkete gittikten sonra ön diskler ve balatalar değişmeli, diskler orjinal mi olsun dışardan mı getirtelim dediler. manyakmısın şirket arabası bu hepsini orjinal takın dedim:))))))))))))))) Geçen araç park halindeyken ağaç gelip tamponuma çakmıştı, onu da oturtturdum:))))) Polen filtre vs vs vs hepsi 1.350 TL tuttu. Bujiler 40.000de bir değişiyormuş, değiştirmediler. Şanzıman yağı da daha 20.000 sonra falan değişecekmiş. Helal olsun bu arabaya şirket şartlarına uygun olmadığını düşünüyordum başlarda ancak sonsuz saygı duyuyorum ne zamandır. Ayrıca klasik otomatik şanzımanıma bayılıyorum, kaymak gibi. Geçen gün MM 207 sürdükten sonra tiksindim o multimode şanzımanlardan.
Geçen araç park halindeyken ağaç gelip tamponuma çakmıştı, onu da oturtturdum:))))) Polen filtre vs vs vs hepsi 1.350 TL tuttu.
ağacın yaptığına bak sen
Ağacın edepsizliği.Sen umut abi gibi birinin aracına çarp terbiyesiz.İki tane sille vuraydın abi..
Aman Umut, yavşş, burası toyotacıların forumu şşşşşiiiittt
ağaçın biri gelmiş çakmış derken bu çarpan ağaç görünümlü KALAS olmasın sakın... ne alaka anlayamadım...
))))))))))))))Yok abicim ağaç görünmlü kalas değildi, bildiğin keçiboynuzu ağacı:)))))))))))))))Hoşdereden Tunalıya 1 saatte gidip delirip dişçi randevusuna da geç kalınca Tunusta hızlı parkederken gömçürmüşüm yanlışlıkla:))))
abi çok kısmetlisin keçiboynuzu sağlık açısından süper bir ağaçtır... allahdan incire yada muşmulaya çarpmadın... ))) tekrar geçmiş olsun...
Keçiboynuzu pekmezi içiyorum zaten zaten yakında Atakuleye duvardan tırmanabilirim:))))))))))))))))))))))))