0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
orçun kardeş öncelikle foruma hoş geldin, size şunu söylemek istiyorum öncelikle toyotadan şaşmayın hele hele efsane kasalardan hiç şaşmayın hem çok memnun kalırsınız hemde elinizde kalmaz 98 model gli bütçenize uyarsa şaşmayın ama yok illede terra derseniz bi şey diyemem toyotanın bu serisi tutmadı ama ne yazıkki geriyede dönemedi....selamlar
geçen bir arkadaş konu açmıştı 2000 model 1.6 terra ya 14000 e birisiyle anlaşmak üzereydi. 14-15 arası olursa 1.6 alınabilir...tabi yazarlar mutlaka daha iyi bilgi veren arkadaşlar olur...
arkadaşlar öncelikle orçun beyin tanışma mesajını bekleyelim, ondan sonra başta ben olmak üzere herkes yardımcı olmak isteyecektir kendisine...
Fiyat için çok teşekkür ederim. Yaklaşık olarak kaç km kullanılmıştı araç?
Yag yakma sorunu ciddi bir sorun.Her bin km.de bir litre yakani da var, daha az/fazla yakani da var.Ikinci el araba almadan once iyi dusunmek lazim, sadece arabayi degil baskasinin sorunlarini da satin aliyorsunuz.Hangi arabayi alirsaniz alin, almadan once uzmaninca detayli bir kontrolden gecirtin.
Bizim araçlardan arıyorsunuz değilmi?2000-2001 Corolla terra1.4VVT-İ >>> 13.000 ile 15.000 arası2000-2001 Corolla terra1.6VVT-İ >>> 14.000 ile 16.500 arası2000-2001 Corolla Sol 1.6VVT-İ >>> 15.000 ile 17.500 arasıEderi aracın temizliğine göre bu fiyat aralıklarında değişir , bunlardan yüksek yada düşük fiyata alırsanız bir bit yeniği vardır.Uygun bir zamanda daha net bilgi vermeye çalışacağım.
evet bu verdiğiniz araçlardan birini arıyorum. 1.4 veya 1.6 olanları tercihim.(sol olanlara bütçem yetmez) Fakat 1.4 satarken satılmıyor denmiş ( damla gözlü olan mı çift farlı olan mı tutulmuyor veya 1.4ler tümü mü tutulmuyor anlamadım )http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-cok-temiz-bakimli-masrafsiz-corolla-1-6-vvt-i-terra/detayşu araca gidip bakmayı düşünüyorum, kazası falan yokmuş dendi görmek istedim fiyat uygunmudur sizce?