0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle bagaş üstü M tipi lip spoiler öneririm, lazer cam karartma önerebilirim, bütçeni söylersen daha fazla yardımcı oluruz
*Bagaj üstü M spoiler*Yan marşbiye*Film*Far karartma ve mercek uygulamasıTampon ile oynarım dersen o keyfine kalmış *Ön tampon altı*Ön arka cam rüzgarlıkları*17 jant lastik*Kule gergisi*.. gider de gider,hepsi cepteki Atatürke bakar.
Mesut abinin çırağı ol...Takipçisi ol
Yerinde olsam karartmaya falan para vermek ilk olarak Jant-Lastik alırım zaten yaylarında varmış,en azından bu şekilde aracın gösterişli olucak diğerlerini yapana kadar.Sonradanda marşpiyel yanlara koydunmu %70 bitmiştir,görüşümce.
Benim demek istediğimde büyükten küçüğe doğru Oktay abi.Taksitle veren yerler var zaten alırken senin kendi jantların ve lastiklerinide vericeksin (sen durup turşusunu kurcak değilsen tabi ) onun üstüne para koycaksın fazla para çıkmaz ortaya herhalde,bir aralar çok araştırmıştım bu jantları fiyatları falan ordan biliyorum yapıyolar öyle kolaylıklar.
Elinizdeki para miktarına bağlı ama 5.000 lira civarında çıkarabiliyorsanız;ön tarafın parçalarını HB olanınınkiyle(uyuyorsa) değiştirseniz bence çok orjinal birşey olur,Tamponları aşağı doğru biraz uzatıp aracın altından giren havayı tamamen kesebilirsiniz , 17 '' jant ve 215 taban lastik kullanabilirsiniz , Sürtmezse lastik yanağını 50 ye çıkarmanızı öneririm.Geriye kalanınıda motoruna yapın bence (eksoz vb...) , dışına çok para harcamak bana gereksiz geliyor (angaralı olduğum için olabilir )Ama daha fazla para çıkarabilirseniz ben olsam Katalizörü falan iptal edip aracı bir canavar yapardım , dört blowlu , kristal benzin pompalı süpercharger sistemlerden takıp ekzoz manifoldundan V şeklinde boruyla önce ikiye sonrada dörde ayrıp , yan marşpiyellerden ikişer(toplamdadört)tane bazuka tipi eksoz çıkarırdım. Benim merak ettiğim bu araçlara subarı difransiyel ve rot kollarını falan uydurabilirmiyiz ki? Sanırım Benimde hayallerimde bir ZZE112 yatıyor.
Erdem fanteziye kaçma birde sedanın önünü hb yapınca nasıl orjinal olacak onu da anlamadım