0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biri erdem kardeşimizi uyandırsın sabah hatta öğlen oldu ama yinede hayallerin güzel allah gönlüne göre versin
Erdem 17 jant 215 taban lastikte 50 yanak çok abes kaçar, ölçülerde %8 den fazla değişiklik olur buda kadranın hızı tamamen yanlış göstermesi demektir. hiç olmaz bu
Ayrıntısına bakmadım ama bana hbler ile sedanların vida yerleri aynı gibi geldi , Ben olsam bu araçların önünü değiştirmek için bir jant parasını öyle böyle veririm... Bir jant parası bile tutmaz , Altı üstü orada dört tane parça değişecek...
Ama 40 ve 45 yanakta çok ince gibi geliyor bana abi , yol tutuşunu düşürmezmi?Bende jantları arabaya takıyorum , 40 yanak lastik takmaktan dolayı pişmanım.
led stoplar güzel duruyorda nerden temin edilecek bu stoplar birazda tuzlu olur gibime geliyor
Orjinal stopların içi açılıp led uygulanabilir
Erdem vida yerleri aynı gibi evet ama sağ sol çamurluk lazım ilk önce, çamurlukların tanesi 225TL ön tampon 250 TL sis farları değişmeli sis far kapakları alınmalı tampon altındaki ek plastik parça alınmalı, hepsi ayrı satılıyor, kaput var dahaÇamurluk tanesi 225 X 2 = 450Tampon = 250TLSis farları = bilemiyorumsis kapakları = 80 TLKaput = 538TLTampon altı siyah ek parçalar = 80TLZaten sadece burası 1000 TL den fazla eder, bunları söküp takma montaj işinede 200 300 TL alırlar , yanlış hatırlamıyorsam servis elemanının işçilik saat ücreti 80 TL idi , bu parçaları 4 5 saate ancak takarlaretti 1300TL ayrıca bunlarında boya işçiliği varparça başına en az 150TL isityor servis kaput yan çamurluklar tampon 4 parça 600 TL de en az onlara isterler nerden baksan 2000 TL yi bulur bu işlem. tabi ekstra bişey değiştirmek gerekmez iseha dur unuttum farlar var daha E12 HB kasa farları 250TL tanesi 500 de onlar 2500TL etti bu arada Erdem lastik yanağı nekadar incelirse lastiğin esneme payı azalır ve lastik az esnediği için yolu çok daha iyi tutar. yol tutuşuna asıl etki eden önce taban genişliği daha sonra yan yanak ebatının düşük olması
kanına girme gençlerin genç zihinleri bulandırma bak bi tanesi uçmuş zaten sedanın önünü hb yap diyo (kızma erdem) bi tanesini dün akşam yollardan zor topladık alıp başını gidiyo
Benim sağ önden çarpmışlardı , çamurluğu çıkmacıdan 80 liraya almıştım ve tampon + çamurluğu söküp zımparaladım bendeki boyayla bir tanıdığa gittim boyadı 50 lira versen yeter dedi , ve boya harbiden çok hoşuma gitti yine parçalarıda Kendim taktım. Ama evet tamponu bütün aparatlarıyla satın almak isterseniz baya para tutuyor.yinede ucuza ayarlanabileceğini düşünüyorum. Ah bir okul bitipde işe girseydim .Lastik yanak boyutu lastiğin Jant boyutuna ve tabanına göre değişirken lastiğin sertliğine ve tipine görede değişmeli , O mesajı yazarken aklım neredeydi bilmiyorum ama halen 225 yazdım diye hatırlıyorum(215 yazmışım gerçi çok farketmez) Lastiğin yanağını çok düşürmekde aracı iyice grip moduna sokuyor. Onunla çakıllı yolda falan basamam ben (bu iş beni bozar) halen 50 yanak lastik takılıp motorun güçlendirilmesi taraftarıyım. Tabiiki 50 yanak lastikle araba seninki kadar güzel görünmeyecektir onu biliyorum abiİbre sapması konusundada; Benimde arabanın orjinali 65/14'' , ben 40/17'' yapıyorum yani tekerlek çapım büyüyecek biraz , bakalım ne olacak
arka stoplara led uygulaması mutlaka bak aylar önce arşivime eklediğim bir foto senin için ekliyorum Eray marşbiyellerede dikkat et
Ön arka rüzgarlıklar çok hoş durmuş.
keske o cam ruzgarlıklarından bula bılsek 2007 sonrası honda ıcın cıkartmıslar butun halde görüyor cok guzel bır malzeme bızım araclar uretılenler ıse tofas kuş serısınınkı gıbı ayrı ayrı