0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah'tan birinin kafasına s..çmamış Ne yedi de öyle bi etki yaptı çok merak ettim
öncelikle merhabalar..bu konudan çok müzdarip olduğum için ilk buraya yazmayı tercih ettim..akşam arabayı tertemiz parkediyorum sabah yine sağolsun hayvancağızlar desen çalışmalarına devam etmiş oluyorlar ... işin kötü tarafı yıkatmaya götürdüğümde yada kendim temizlemeye çalıştığımda boyayı söktüğüm bile oldu takdir edersiniz ki siyah araçta bu manzara hiç hoş değil...zaman zaman günah olmasın kuşlara dinamit sallamayı bile düşünmedim değil arabamda ziebart boya koruması vardı faydasını ne ölçüde gördüm tartışılır.. meguiars nxt ürünleri kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim...
bunun en iyi cozumu kaliteli bir branda.
ziebart vardı demişsiniz de araca bir kere yaptırıp 3 yıl sonra fayda görmeyi umduysanız yanıldınız..senelik yapılıyor o uygulamalar, garanti veriyorlar, çıkaramadığınız leke olursa götürüyorsunuz ücretsiz çıkarıyorlar..bunun garantisi veriliyor ama dediğim gibi her yıl yaptırmanız lazım..nxt 2.0 şu an mevcut en kaliteli cila (amatör kullanım) ben o kadar kaliteli olmayan turtle wax ice cila kullanıyorum, ne kuş pisliği yapışıyor, ne ağaç reçinesi, her türlü kir sadece su ile çıkıyorhayır katılmıyorum. branda fazlasıyla zararlıdır, en kalitelisi dahi güneş altında bir kedi üzerine işediğinde bütün verniği boyayı yakmaya neden oluyor..umut abinin başına gelmişti hatta forumdan
kaliteli bir branda cok farkli turkay ancak her zaman arac temiz ve tozsuz iken ortulmeli. Tabi kapali garajda ayri bir cozum. Gercekten ust kalite bir kutu cilayida dedigim gibi birkac yuz eurodan asagi alamazsiniz, tabi birde bulmasi var. Zaten onlarin cila bezi bile kaydadeger bir rakamdir ama sonucu oldukca saglikli ve goz alicidir.
ancak her zaman arac temiz ve tozsuz iken ortulmeli.
tabikide öyle birşey düşünmüyorum aracı ilk aldığımda yaptırdık o sene içerisindede öyle aşırı bir faydasını görmedim yinede boya koruma yapılmasını cilalanmasını destekliyorum..nxt yide sorma amacım bu,maslağa gidip yerinde yaptırma niyetindeyim bu arada turtle ı da duydum... ama baya matlastırdım aracı çare bulurlar mı bilmiyorum...bi yandanda bu aralar baya bir kaplatma modası başladı o da ilgimi çekiyor... paylasımınız icin tesekkürler.
Bende çözüm bulurum,Vururum sulu zımparayı.Üstüne bir cila makinayla ama eser kalmaz sonaxta değişini yapacağını sanmıyorum
pasta yaktıysa boyayı cıkarmaz gibime geliyor yaa :s
ben valla ben bundan öncekilere cok vurdum bişey olmuyor oo sonaxlar cok kazık yaa vermem ben onlara o paraları