Gönderen Konu: Yenilenen(yutturulan)Corolla.  (Okunma sayısı 6689 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Yenilenen(yutturulan)Corolla.
« : Haziran 01, 2010, 22:52:10 »
Değerli Toyotacılar,yenilenen,pardon yeniledik diye aslında yutturulan Corolla daha iyi olmuş.Birkaç özellik ve tanpon, far değişimi yapılmış.tabi fiyatlara eklenmiş.Buraya kadar normal.Ama bir çok ülkede bu yeniliklerin kat kat fazlası 1-2 senedir standart.Bu araçlar ülkemize adeta çıplak gönderiliyor.Bizim Toyota yetkilileri önceki ve şimdiki Arap sermaye grubu da bir şeyi değiştiremedi.Çıplak Toyota'ları Türkiye'ye kakala gitsin.Sinir bozucu bir durum.Dünya Türk milletine ve müslümanlara şaşı bakıyor.İnşallah kendimiz üretiriz.Kimseye muhtaç olmayız.İnanın Katil israilin yaptığı ile bu ayrımcılık(Türkiye'ye ne satsak yeter) aynı kafa.

Toyota Club Türkiye

Yenilenen(yutturulan)Corolla.
« : Haziran 01, 2010, 22:52:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
Ynt: Yenilenen(yutturulan)Corolla.
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2010, 22:56:59 »
aynı düşüncedeyim hakan bey. bizim aurislerdeki donanım eksikliği japonya'da 2006 senesinde satılan blade modeli ki o sadece orda var, şimdi makyajlı aurislerde olan donanıma sahip. 2006 nerde, 2010 nerede???   4 yıl var arada...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2010, 23:10:25 »
arkadaşlar fazla çoşmayalım her şeyi biz müslümanız bizi kötülüyorlar demekle kendimizi kandırırz.türkiye bir çok seçeneğin gelmemesinin nedeni motor olarak vergi ve benzin fiyatları donanım olarak ise sorunsuzluğun devam etmesi.arcınızda elegant heralde vsc var mı yok mu bilmiyorum ama donanımı gayet ideal ve zengin....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2010, 23:11:41 »
comfort dizeli 46 binliraya yükseltmişler sadece fazladan dijital klima var...Helal olsun o paraya asla sıfır  corollaya vermem.6 senedir toyota kuullanıyorum aracımı seviyorum ama neresinden ses geliyor diye de takip etmek istemiyorum.servise gidiyon abi normal 6 yasında plastikjler sıcaklık farkı cart curt.Mekanikte sağlam konforda sıfır..2,0 tsi mi ne ondan dsg sanzuman golfe bindim sürdüm o arabysa benim corollam ne..446 47 bin liralık aracın üzerinde jant yok.Serviste 1 milyarada onu itelerler.Kapı bandı park sensörü arka rüzgarlıga 1,5 bin lira fiyat çekerler.Ya onlar enayi ya ben açıkcası..Kazık servis fiyatları da cabası..Yenilenen corollayı plazadan cok aykından gördüm önden biraz camry havsı farlar dışa dogru bombeli çıkıntılı.Arka stoplar çok berbat arka tampon iyi olmu.Birde direksiyonu değiştirmişler içerde gerisi hikaye..2011 veya 2012 çıkacak kasa nasıl olacak.Focusta kasa değişiyor oda fena durmuyor..Ama toyota sorunsuzlşuguyla kafa karıstırıyor tip olarak  gerilerde
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 01, 2010, 23:16:07 »
iyi ozaman en dolu auris parasına gidin jantı dahi olmayan 1.6 102 bg a3 alın
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 01, 2010, 23:27:32 »
46 milyara 102 beygir sadece a3 mü var canım kardeşim..Senle gene bu toyota konusuna girmeyelimm.Fabrikası senin gibi konuşuyon bazen..Ben almam sen alırsan bilmem.Ben 47 milyarı oaraca vermem..Gider 2 el çok kaliteli araçlar alırım.Yukarda toyota sorun çıkarmıyor masraf açmıyor tamam  demişim ama artık neresinden ses geelecek diye düşünmek istemiyorum.Forumda sıfır araç alan arkadaşların seseler hakkındaki şikayetlerini okumadınmı..Ön yargı lı değil  o sıkıntıyı çekenelrın gözüyle bak..47 milyar ver 1 ay sonra gögüsten cızırtı sesi gelsin..Sen ne yapardınolur bu toyota mı derdin..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 01, 2010, 23:46:44 »
ben çok sinir olurdum....zaten yeni corolla başka ülkelerde daha önce varmış bunu öğrenmek beni üzdü...birde bu orjinal giydirmesi servislerin en büyük tuzağı.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2010, 23:48:44 »
Türkiyeye gelen kasa amerikada uzun yıllardır bu modelle satılıyor zaten..Türkiyey şimdi amerikda satılan renk kodlarınıda gerimişler.değişik renkler var
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 01, 2010, 23:57:37 »
aynı düşüncedeyim hakan bey. bizim aurislerdeki donanım eksikliği japonya'da 2006 senesinde satılan blade modeli ki o sadece orda var, şimdi makyajlı aurislerde olan donanıma sahip. 2006 nerde, 2010 nerede???   4 yıl var arada...
elde kalan modelleri bizim gibi ülkelere gönderiyorlar.kendi ülkelerinde yeni model çıkaracakları zaman.ne oluyor böylece elde mal kalmamış oluyor.
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2010, 00:55:30 »
Türkiyeye gelen kasa amerikada uzun yıllardır bu modelle satılıyor zaten..Türkiyey şimdi amerikda satılan renk kodlarınıda gerimişler.değişik renkler var
yok artık :D amerikaya 2009da geldi bu kasa zaten nereye satılıyor makyajlısı :D makyajlı olmayan bile 2009da geldi..biz 2007den beri görüyoruz yollarda
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 02, 2010, 08:06:51 »
yok artık :D amerikaya 2009da geldi bu kasa zaten nereye satılıyor makyajlısı :D makyajlı olmayan bile 2009da geldi..biz 2007den beri görüyoruz yollarda

+1
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2010, 11:49:25 »
46 milyara 102 beygir sadece a3 mü var canım kardeşim..Senle gene bu toyota konusuna girmeyelimm.Fabrikası senin gibi konuşuyon bazen..Ben almam sen alırsan bilmem.Ben 47 milyarı oaraca vermem..Gider 2 el çok kaliteli araçlar alırım.Yukarda toyota sorun çıkarmıyor masraf açmıyor tamam  demişim ama artık neresinden ses geelecek diye düşünmek istemiyorum.Forumda sıfır araç alan arkadaşların seseler hakkındaki şikayetlerini okumadınmı..Ön yargı lı değil  o sıkıntıyı çekenelrın gözüyle bak..47 milyar ver 1 ay sonra gögüsten cızırtı sesi gelsin..Sen ne yapardınolur bu toyota mı derdin..

50bine Avensis aldık hiç biryerinden tıkırtı gelmiyor,hatta şu kadar söyleyeyim senin çok beğendiğin VW'in Passatının tıkırtısından şikayetçiydim,Avensisten hiç böyle bir şikayetim yok,motor olsun süspansiyon olsun 10 numara eksiksis bir araç

Bence Toyotada tek sorun Corolla-Aurisin gerçekten pahalı satılması,Türkiyede pahalı satılan iki marka var birisi VW diğeri Toyota,bu iki marka istedikleri rakama araba satabiliyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 02, 2010, 13:30:09 »
biz alışkanlıkları ile yaşayan, araba seçimi mümkün olduğu kadar babadan oğula geçen bir milletiz. bundan önceki kasa corolla küçük rutuşlarla 2002-2007 arası güzel güzel satıldı. ve aniden mucizevi bir güçle 200-2007 ile görünüşte alakası olmayan son kasa geldi. inanın bu da 5 yılını minik değişikliklerle tamamlayıp bakalım nasıl çıkacak karşımıza. internetten yabancı kaynaklı sitelerden 2002-2007 arası ülkemizde çıkan corollalarda yurt dışında satılan corollalar arasında  ne kadar fark olduğunu görmüşsünüzdür. 10 gün kadar önce arap plakalı bir corolla gördüm adanada. arkasında ''xli exculisive'' yazıyordu ve ön kısmı ve diğer yerleri eski kasadan da (2002-2007) yeni kasadan da izler taşıyordu.
yanılıyorsam düzeltin, firmalar 5 yılda bir modeli baştan yenilerler. 5 yıl içerisinde de makyajlayarak bir sonraki modelden izler sergilerler.
yazımın başındaki genellememe kızmayın. opelin astra classic modeli tutuluyor diye yıllardır aynı şekilde ve sanırım sadece ülkemizde satılıyor, hem de iyi paraya. örnekler çoğaltılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 02, 2010, 13:37:29 »
Türkay 2002-2007 arasında türkiyede satışa sunulan E12 kasa var ken amerikada türkiyeye 2007 temmuzundan sonra giriş yapan yeni nesil corolla lar kullanıylıyordu..Ayrıca auriste makyajlandıgında üstüne 3-4 bin lira koyuyorlar.2 ay sonra geri aşagı çekiyorlar.Bünyamin bey 47 bin lira corollaya vermeyeeğimi söyledim.Avensis le ilgili bir şey yazmadım.6 senedir corolla kullanıyorum ve her corolla kullanıcısınında da oldugu gibi basit şikayetler var.Bunlara servisler normal diye yaklaşıyor..Gaz pedalı yüzünden büyük kıyamet koptu.Ancak 2002-sonrası üretilen corolla ların direksiyon kutularından ses geliyor.Türkiye buna ne yaptı.Servis değişimi sonra gene ses geliyor.. okadar insan  sırf gıcıklık olsun diyemi şikayet ediyor..Sadece araçlarımız az sorun çıkartan güzel araçlar 2.eli kıymetli ama ufak tefek şeylerde insanın canını sıkıyor.Bunlar giderilse kötümü olurdu...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 02, 2010, 13:50:25 »
toyotada bahsetiğiniz kasada direksiyon tıkırtısı sorunu var.birgün aracınız sizi diğer sıfırlar ibi yolda mı bıraktı veya aracınız sizi yolda bırakmaktan beter mi etti.atığı masrafla kucağınıza incir ağacımı dikti.diğer bahsettiğiniz markalar bunların yapıyor.toyota 50.000 km ne ise 150000'de 200.000 300.000'de odur.diğerleri gibi 100.000 sonra motoru dizel gibi ses yapmaz ikide bir masraf çıkarmaz.araçların vergilerinide hesaba katın.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 02, 2010, 14:00:48 »
atakan canım kardeşim bak öncelikle şu konuda anlaşalım ben toyotayı kötülemiyorum aracımı da 6 senedir kullanıyorum ne yolda bıraktı nede büyük masraf çıkardı..Sen öyle bişey döylüyorsunki sadece toyota 100 bin yapar yada 200 bin diger araçlar o kadar km yapmaz yada hep masraf çıkartır...Ayrıca kardeşim ben aracımda yaşamadım büyük masrafta etmedim 4 lastik akü değiştim 6 senede..Ama kardeşim bu araçlar kul yapımı forumda filiz hanım ahmöet bey aklıma gelen bir kaç isim araçları daha 10.000 bin olmadan filiz hanımın valvematic 132 bg auriste yaşadıgı sorunlardan bahsediyor.O kadın buraya gelip aurisimi kötülüyor.Burakta o sorunları yaşamamış.Sen de olur bende olmaz birazda şans kısmet..Sen benim dediğimi hala idrak edemedin.Ben çelik jantı olmayan arabaya 46-47 milyar corolla için fiyat çekiyorlar..Hız sabitleme yok sonradan 300 -400 lir para istiyorlar ben buna kızıyorum anlatabildimmi...Yeni çıkan avensis üst sınıf bir araba 54-55 civarında.Hemen hemen bu sınıftaki araçların çogunda hız sabitleme var ama avensiste yok yada 2,0 motor secenegi alacaksın.Neden2,0 motorda var 1,6 da yok.1,6 da olmadıgı gibi sonradan da takılamıyor..
Diger firmalar sunroofu opsiyonel veya üst donanımlarda standart olarak sunuyor..Corolla ların kaçında sunroof gördün..Honda benzinli alanların tercihlerine bak adam corolla almak istiyor ama o fiyata honda sunroof vsc xenon  hzı sabitlemede fazladan veriyor..Honda kötü marka mı.Ayrıca hondanın motorlarının dünyanın en sağlam motorlarından oldugu ve en büyük motor üreticilerindne biri...Ben toyotamı seviyorum ancak türkiyede yürüttükleri satış politakalarinı sevmiyorum açıkcası atakan...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 02, 2010, 14:11:43 »
ya Tuncay bu direksiyon tıkırtısınıa değinmişsin daha öncede birkaç kişiden duydum ama ne bende ne Oktayın arabasında nede Surayın arabasında hiçbir tıkırtı vs yok direksiyon kutusundan gelen ! ! ! Oktayın arabada bi tıkırtı vardı ama sağ koltukta ben her oturduğumda sesi araştırdım ve sonunda buldum tıkırtı sesini, kullukler ile vitesin çerçevesinin birleştiği hem şöför hemde yolcu tarafındaki tırnaklardan ses geliyordu araya yumuşak bişey koyduk ve ses mes kalmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 02, 2010, 14:23:45 »
abi ben anladım senin dediğini.bende isterim araçların fiyatı düşsün.fakat toyota fiyat konusunda diğer firmalara göre biraz daha insaflı.vw ve audi grup türkiyede araçların fiyatlarını nasıl şişirdiğini hepimiz biliyoruz.bende isterim
sunrof olsun hız sabitleyici olsun fakat adamların bunları kullanmama nedenleri sadece fiyat değil birazda araçların sorunsuzluğu için yapılacağı idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 02, 2010, 14:25:00 »
konunun başlığıda bir tuhaf.zorla mı corolla aldınız beyfendi.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 02, 2010, 15:04:03 »
atakan canım kardeşim bak öncelikle şu konuda anlaşalım ben toyotayı kötülemiyorum aracımı da 6 senedir kullanıyorum ne yolda bıraktı nede büyük masraf çıkardı..Sen öyle bişey döylüyorsunki sadece toyota 100 bin yapar yada 200 bin diger araçlar o kadar km yapmaz yada hep masraf çıkartır...Ayrıca kardeşim ben aracımda yaşamadım büyük masrafta etmedim 4 lastik akü değiştim 6 senede..Ama kardeşim bu araçlar kul yapımı forumda filiz hanım ahmöet bey aklıma gelen bir kaç isim araçları daha 10.000 bin olmadan filiz hanımın valvematic 132 bg auriste yaşadıgı sorunlardan bahsediyor.O kadın buraya gelip aurisimi kötülüyor.Burakta o sorunları yaşamamış.Sen de olur bende olmaz birazda şans kısmet..Sen benim dediğimi hala idrak edemedin.Ben çelik jantı olmayan arabaya 46-47 milyar corolla için fiyat çekiyorlar..Hız sabitleme yok sonradan 300 -400 lir para istiyorlar ben buna kızıyorum anlatabildimmi...Yeni çıkan avensis üst sınıf bir araba 54-55 civarında.Hemen hemen bu sınıftaki araçların çogunda hız sabitleme var ama avensiste yok yada 2,0 motor secenegi alacaksın.Neden2,0 motorda var 1,6 da yok.1,6 da olmadıgı gibi sonradan da takılamıyor..
Diger firmalar sunroofu opsiyonel veya üst donanımlarda standart olarak sunuyor..Corolla ların kaçında sunroof gördün..Honda benzinli alanların tercihlerine bak adam corolla almak istiyor ama o fiyata honda sunroof vsc xenon  hzı sabitlemede fazladan veriyor..Honda kötü marka mı.Ayrıca hondanın motorlarının dünyanın en sağlam motorlarından oldugu ve en büyük motor üreticilerindne biri...Ben toyotamı seviyorum ancak türkiyede yürüttükleri satış politakalarinı sevmiyorum açıkcası atakan...

Bu Toyota'nın sadece Türkiyede değil dünyada yürüttüğü bir satış politikasıdır,mesela çok lüks olan Lexus'larda bile opsiyon yoktur herşey standarttır,nedeni üretilen seçenek sayısının mümkün olduğunca düşük olması maliyetlerin düşmesi vs

Mercedeste herşey opsiyondur mesela,Lexusta ise herşey standart böylece Lexus aynı kaliteyi daha uyguna verebiliyor

Tıkırtı meselesine gelince,tıkırtı gelen araçlarda tıkırtılar çok basit yerlerden geliyor,aslında servis beceriksisliği var bence,ben kendim hallediyorum ses filan kalmıyor,kaldıki Yariste dahi sadece sağ torpidomdan bir ses geliyor,o da bu yol koşullarında gayet normal,ben daha B-C sınıfında orta konsolunda ses gelmeyen arabaya binmedim,sakın olaki daha demin söylediğin Golfü söyleme komik kaçar,3-5 ayda soyulan kapı döşemeleri vites filande cabası

Toyota Türkiye VSC'yi Yaris Sol'de std yapmalı,Aurisin fulünün fiyatını geri çekmeli,diesellerin hepsinin fiyatını geri çekmeli,ve de çok satmasını düşünmeden sırf imaj için Auris 180 gibi klas modeller getirmeli,CC isteğe bağlı sunulmalı,bunlarda benim isteklerim olsun,benim arabalarla derdim yokta fiyatla var;)