0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı düşüncedeyim hakan bey. bizim aurislerdeki donanım eksikliği japonya'da 2006 senesinde satılan blade modeli ki o sadece orda var, şimdi makyajlı aurislerde olan donanıma sahip. 2006 nerde, 2010 nerede??? 4 yıl var arada...
Türkiyeye gelen kasa amerikada uzun yıllardır bu modelle satılıyor zaten..Türkiyey şimdi amerikda satılan renk kodlarınıda gerimişler.değişik renkler var
yok artık amerikaya 2009da geldi bu kasa zaten nereye satılıyor makyajlısı makyajlı olmayan bile 2009da geldi..biz 2007den beri görüyoruz yollarda
46 milyara 102 beygir sadece a3 mü var canım kardeşim..Senle gene bu toyota konusuna girmeyelimm.Fabrikası senin gibi konuşuyon bazen..Ben almam sen alırsan bilmem.Ben 47 milyarı oaraca vermem..Gider 2 el çok kaliteli araçlar alırım.Yukarda toyota sorun çıkarmıyor masraf açmıyor tamam demişim ama artık neresinden ses geelecek diye düşünmek istemiyorum.Forumda sıfır araç alan arkadaşların seseler hakkındaki şikayetlerini okumadınmı..Ön yargı lı değil o sıkıntıyı çekenelrın gözüyle bak..47 milyar ver 1 ay sonra gögüsten cızırtı sesi gelsin..Sen ne yapardınolur bu toyota mı derdin..
atakan canım kardeşim bak öncelikle şu konuda anlaşalım ben toyotayı kötülemiyorum aracımı da 6 senedir kullanıyorum ne yolda bıraktı nede büyük masraf çıkardı..Sen öyle bişey döylüyorsunki sadece toyota 100 bin yapar yada 200 bin diger araçlar o kadar km yapmaz yada hep masraf çıkartır...Ayrıca kardeşim ben aracımda yaşamadım büyük masrafta etmedim 4 lastik akü değiştim 6 senede..Ama kardeşim bu araçlar kul yapımı forumda filiz hanım ahmöet bey aklıma gelen bir kaç isim araçları daha 10.000 bin olmadan filiz hanımın valvematic 132 bg auriste yaşadıgı sorunlardan bahsediyor.O kadın buraya gelip aurisimi kötülüyor.Burakta o sorunları yaşamamış.Sen de olur bende olmaz birazda şans kısmet..Sen benim dediğimi hala idrak edemedin.Ben çelik jantı olmayan arabaya 46-47 milyar corolla için fiyat çekiyorlar..Hız sabitleme yok sonradan 300 -400 lir para istiyorlar ben buna kızıyorum anlatabildimmi...Yeni çıkan avensis üst sınıf bir araba 54-55 civarında.Hemen hemen bu sınıftaki araçların çogunda hız sabitleme var ama avensiste yok yada 2,0 motor secenegi alacaksın.Neden2,0 motorda var 1,6 da yok.1,6 da olmadıgı gibi sonradan da takılamıyor..Diger firmalar sunroofu opsiyonel veya üst donanımlarda standart olarak sunuyor..Corolla ların kaçında sunroof gördün..Honda benzinli alanların tercihlerine bak adam corolla almak istiyor ama o fiyata honda sunroof vsc xenon hzı sabitlemede fazladan veriyor..Honda kötü marka mı.Ayrıca hondanın motorlarının dünyanın en sağlam motorlarından oldugu ve en büyük motor üreticilerindne biri...Ben toyotamı seviyorum ancak türkiyede yürüttükleri satış politakalarinı sevmiyorum açıkcası atakan...