0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde pimpirikli olsa bu kadar zarar verir mi abi parçalara. Resmen parçalamış aletleri. Camı çatlatmış, dişi kırmış..
boş ver oğuzhanım kafana takma yoksa arabaya binesin gelmez sen kendi kafana göre yap belli zülm etmişler arabana sen sahip çık bari bunu yapan toyota düşmanları benim aracım 269 binde ama daha ilk günki gibi bu araçların km si bir milyona kadar yolu var bilen bilir ama yeterki bakım yap onu sahipsiz bırakma.selamlar
Niye be oğlum Söküp takarken bende kırdım, direksiyonun bitiş noktasını göstergeyi söküp takarken çizdim, vidasını kaybettim, gittim sonra başka bir yerden buldum aldım.Ama bizimkisi araba sevdasından.Yani bir işi yapayım derken başka bi işi bozmak.Gençlik ateşi
Tek sorunu bu olsun Suphi abi Ama arabanın geçmişinde bu Temel daha neler yapmıştır kim bilir..
134.000 binde. Geçen sene aldığımızda 102 bindeydi. Pimpirikli birisi değil büyük ihtimal. Çünkü arka pandizot yok . Yerine karton gibi birşey koymuş. Onun sesinden çıldırması lazımdı, allahtan ben sabırlı biriyim.
102.000'de aldınız Oğuzhan ve motoru yapılmıştı Herşeyi özetlemiyor mu bu durum Hakkını helal et ama galiba kilometreyi düşürmüşler kardeşim. Niçin motor yaptırdığını söyledi mi vatandaş?
erhan kardeş adamın içini karartma sorun yoksa binsin güzel güzel toyotasına.......
Hemde 2 sefer yaptırmış.. Ah be o zamanlar araba hakkında biraz bilgim olsaydı. Bende iyi iyi deyip olur demiştim. Babamı arabadan anlıyor sanıyordum İlk seferinde niye yaptırmış bilmiyorum ama ikinci sefer yaptırmasının nedeni trigerden dolayı silindirlerin düzeni mi bozulmuş öle birşey demişti galiba.
Yahu arabana takır takır biniyorsun. Bi sorunu yok ne güzel. Hiç karıştırma keyfini çıkarmaya bak boşver
Babamı arabadan anlıyor sanıyordum
km düşürülmesi için km saat kadranını komple sökmek gerekir. sökebilmek içinde o orjinal kağıdı yırtmak gerekir, madem o kadar söktün bak bakalım kağıt yırtık mı?