0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut fiyatları nedir?
Estağfurullah neden güceneyim. Bilinçli olarak aldım, birden fazla para vermemek için.Ama önce bunları alıp ucuzundan bir performansına bakmak istedim. Ama seninde dedğin gibi ne kadar ekmek o kadar köfte. Benimkiler ucuz, haliyle o kadar olacak. Birde Mesut daha öncede konusu geçmişti bu tür ampüllerden birde sinyaller için almıştım. Aklıma gelen başıma geldi, benim aracın sinyalleri standart flaşörmüş galiba, yani ledlerin watı düşük olduğundan çok hızlandı yanma sönme süresi, bende çıkarttım. Aslında görüntüsü çok hoştu. Ama müsait bir yer bulursam gizli bir yere standart ampülü paralel bağlayıp deneyeceğim işte o zaman güzel olacak. Sen denedin mi sinyaller için böyle ledli lamba ? Sizin flaşörler elektroniktir büyük ihtimalle sorun olmaz.
Bunları öylesine almıştım, park/stop lambası.Parklarda hafif yanıyorlar ama frene basınca daha canlı yanıyorlar, verim beklemiyordum, zaten alamadım da Standart ampülün yerini tutmuyor. belkide stopların iç reflektör yapısının ledlere göre dizayn edilmediğindendir. Sonra bunları aldım, daha kalite gibi kokuyorlardı. Bir öncekine göre mutlaka daha parlak. Ama standart ampülün ve 3. stop lambamdaki 1 wattlık powerlerin gücü bunlarda da yok. En son bunları aldım parklar için. Ama Allah var hakkını verdiler çok muhteşem oldu bembeyaz ve güçlü bir ışık. Çokda güçlü değil yani parklarda sırıtmıyor ama standardı gibi de cansız değil, göze hoş gelen bir görüntüsü var.Bunları yazdım benim gibi ebayda her gördüğünü almak isteyenlere ön bilgi olsun. Allahtan almışım bunları denedim gördüm. Yoksa 25-30 dolara H4 ampül alıyordum ledli. Sonuç itibariyle kendi el emeğinizle deneme yanılma yöntemiyle yaptıklarınız kadar verimli olmuyorlar bana göre.
Ama görsel olarak aslında çok güzel oluyorlar değil mi ? O dirençlerden değil de, elimizde bulunan şöyle 5 wattlık falan dirençler kullansak sorun olmaz bence. Sonuçta sürekli yanan bir şey değil sinyaller, etrafa zarar vereceğini sanmıyorum. Şimdi bi direnç için 1 hafta beklemesek ebayı.
Mesut beni bi yönlendir yahu . Direnç mirenç ne diyosunuz . Bu ledler ile parklar beyaz olacak mı? sinyallere uygun mu? Nasıl temin etsem? yakında e-bay dan alışveriş yapacak mısın? Sinyallerde bizi görecek mi
biz Oktaya H4 ampül aldık ledli mesela ama üzerindeki ledlerin hepsi SMD , ve ampulde 68 adet led var henüz elimize ulaşmadı ama gelince fotolarını paylaşırız gece birkaç deneme yapıp ekleriz foruma
aaallllaa allaaaa ne zaman aldık ki
Şimdi bilmezden gelme olaylarına yatma Gelsin takın ve resimleri ve izlenimleri bekliyoruz aman...
Mesut abi arka plaka ampullerin hala sarı mı ?
Vedat sinyallerdeki standart ampullerin iç dirençleri var ve elektronik sistem buna göre tasarlanmış , biz led taktığımızda bu iç direnç ortadan kalktığı için sinyal verme yada yanıp sönme süresi çok kısalıyor , bu nedenle araya direnç koymak gerekiyor, standart ampulun iç direncini taklit ederek elektronik devreyi kandırıyoruz yani ebaydan sıpariş verme işlerim bitti artık Vedat mağlesef , önümüzdeki ay düğünüm olduğu için bu aralar hiçbirşey sıpariş veremiycem