Gönderen Konu: Ebaydan Gelen Ampül Testleri...  (Okunma sayısı 7476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: Ebaydan Gelen Ampül Testleri...
« Yanıtla #20 : Mayıs 27, 2010, 13:21:53 »
Alperen birçok konuda defalarca söyledim hatta bir gece buluşmasında fotoğraflarını çektiğmizde ordada belirttim, çoktan değişti, ayrıca sarı olsa ne olurki Alperen ?

bu konuyu bi oku bakalım : http://www.toyotaclubtr.com/toplantilar/13-04-2010-gebze-bulusmasi/

birde sana fotoğraf, bu arada senin arabanında tüm ampullerini incelemek isterim ;)

Facede Ahmet abinin  arabayla çekmiş olduğunuz bir fotoğraf vardı, ilk o zaman demiştim hatta beyaz yapsana abi diye.
Daha sonra başka bir konuda yazdım, led döşücem bi düşüneyim falan dedin, merak ettim yani.
Sarı aydınlatmalar hoşuma gitmiyodu da, Renault Toros gibi, o yüzden merak ettim ne yaptın, ne yapmadın diye.
Maşallah arabanın her tarafı mükemmel olunca sarı aydınlatmaları yakıştıramıyodum be ya, senin arabayı çok sevdiğimden midir nedir :D

Benim arabanın ampulleri hiç sorma, arka plaka aydınlatma sol arka plakalık ampulü beyaz, sağ taraftaki sarı :rofl: Ön park lambalarım beyaz, ama sol ön taraftaki söndü, farlarım zaten sarı :D
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 27, 2010, 13:21:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 27, 2010, 21:30:29 »
Facede Ahmet abinin  arabayla çekmiş olduğunuz bir fotoğraf vardı, ilk o zaman demiştim hatta beyaz yapsana abi diye.
Daha sonra başka bir konuda yazdım, led döşücem bi düşüneyim falan dedin, merak ettim yani.
Sarı aydınlatmalar hoşuma gitmiyodu da, Renault Toros gibi, o yüzden merak ettim ne yaptın, ne yapmadın diye.
Maşallah arabanın her tarafı mükemmel olunca sarı aydınlatmaları yakıştıramıyodum be ya, senin arabayı çok sevdiğimden midir nedir :D

Benim arabanın ampulleri hiç sorma, arka plaka aydınlatma sol arka plakalık ampulü beyaz, sağ taraftaki sarı :rofl: Ön park lambalarım beyaz, ama sol ön taraftaki söndü, farlarım zaten sarı :D

Allah iyiliğini versin ALperen daha ne diyim ben sana :D :D