0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bir keresinde rüyamda toros çalıyordum Arabayı getirip evin otoparkına park ediyordum , sonra odama çıkıp yatıyordum. Uyandığımda ise gerçek mi rüya mı diye düşünmüştüm
peki gerçekmiydi? yani toros çalınmışmıydı? Çalındıysa kim çalmıştı? Çalanlar hakkında ne gibi bir işlem yapılmıştı? Ben böyle esrarengiz olayları çok merak ederimde .
Çalma falan yoktu Allahtan O aralar arabam olmasını çok istiyordum Onunla alakalı olsa gerek
İnsan hayallerle yaşar Oğuzhan . Kimisi hayallerini karıştırır ve araba hırsızı olur .
arkadaşlar üstümün örtülü olup olmadığını sorarken ne demek istediğinizi gayet net anlıyorum ama uyandığımda aklımın ucundan bile geçmedi bakmak uyanır uyanmaz balkona koştum arabaya bakmak için onu hatırlıyorumotomobil kullanmak iyi bişeymiş arkadaşlar ben onuda gördüm sonra park ettim ondan sonra çalışnmıştı
Hüseyin Bey, insan üşüyünce karnı rahatsızlanır ve bu rahatsızlık insanda can sıkıcı rüyalar görmesine sebep olur. Buna netlik getirmek istedim .Hayır olur inşallah .
evet bunun bende farkındayım ama genede bi teselli istiyor gönül
yahu sizin canınız teselli istesin yeterki. Sevgili forumdaşım, bir malının çalındığını gören kimsenin eline bol para geçeceğine işarettir .Bitti. Sırada parayı beklemeye geldi. Şimdiden hayırlı olsun:)
teselli işte budur yaaaa bu beni bi müddet idare eder sağol tesellin için borcum ne kadar
Polise haber verdinmi Hüseyin
şu işi saadet zincirine çevirsek yahu bende üç kişi buksam onları teselli etsem onlarda üçer kişi bulsa ne dersin ekonomiyi bile düzeltiriz
tamam işte teselli bedava değil ki üç vakte kadar diye cümleye başladın mı? korkma darpane oluruz. yırttık abicim yırttık