Gönderen Konu: rüyamda arabamı çaldırdığımı gördüm >:(  (Okunma sayısı 4072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: rüyamda arabamı çaldırdığımı gördüm >:(
« Yanıtla #20 : Mayıs 25, 2010, 14:07:50 »
tct nin teknik servisi oluruz biz, bize gelmezlerse de garanti kapsamından çıkartırız
indirim de yapmayız olur biter :D
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 25, 2010, 14:07:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 26, 2010, 09:47:08 »
şakalar, geyikler güzel. doğrusu şöyle arkadaşlar, sahih rüya ver, sahih olmayan rüya var. şeytanın karıştığı rüyalar sahih olmayan sınıfına giriyor. sahih rüyalarda Hz. Peygamberimizin(SAV) yorumuna ve söylediğine göre ilk yorum olurmuş genelde. onun içindir ki rüya tabiri yapanlar tabire genelde "hayır olsun" diyerek başlar. yani siz siz olun, olumsuzluk düşünmeyen insanlara yorumlatın rüyalarınızı ve olumsuzluk düşünmeyin asla... mesela şu ele para geçmesi yorumu, olurmu bilemiyorum ama gayet güzel bir yorumdu. inşallah hayra çıkar...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 26, 2010, 14:00:11 »
şakalar, geyikler güzel. doğrusu şöyle arkadaşlar, sahih rüya ver, sahih olmayan rüya var. şeytanın karıştığı rüyalar sahih olmayan sınıfına giriyor. sahih rüyalarda Hz. Peygamberimizin(SAV) yorumuna ve söylediğine göre ilk yorum olurmuş genelde. onun içindir ki rüya tabiri yapanlar tabire genelde "hayır olsun" diyerek başlar. yani siz siz olun, olumsuzluk düşünmeyen insanlara yorumlatın rüyalarınızı ve olumsuzluk düşünmeyin asla... mesela şu ele para geçmesi yorumu, olurmu bilemiyorum ama gayet güzel bir yorumdu. inşallah hayra çıkar...
aklıma daha iyisi gelmedi :). Para dedim bende. Halbuki daha önemli neler var neler :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.