0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinan belliki canın yanmış, ne yazıkki nağzı insanlar böyle parayamı doymuş nedir anlamıyorum, istersen sana kartal oto sanayide eskiden dumankaya toyotada çalışan bir ustanın adresini vereyim, Toyota Dumankayadan emekli motor ustası ve şef kendisi
Sinan belliki canın yanmış, ne yazıkki nağzı insanlar böyle parayamı doymuşmudur nedir anlamıyorum, istersen sana kartal oto sanayide eskiden dumankaya toyotada çalışan bir ustanın adresini vereyim, Toyota Dumankayadan emekli motor ustası ve şef kendisi
sinan bakımda neler değişti biliyormusun
sinancığım benim tahminim kullanılan filtreler yan sanayi bujiler sahte.hava filtresi ve bujiyi çobançeşme toyota sonkardan al ve taktır büyük bir ihtimalle araban düzelecek.arabanla boşuna oynatıp başına iş çıkarma
nerede taktırırsan taktır daima,buji,hava,yağ filtresi,triger setini servisten orj.al.
Atilla Bey,Bujinin de sahtesi satılıyor mu? Sağolun bilgilendirme için.
tecrübe hayatta yediğin kazıkların ileşkesidir. kötü bir tecrübe yaşamışın, bir daha o ustaya gitmezsen sen kazanırsın o kaybeder. belki o da bir gün anlar yaptığının yanlış olduğunu ama o gün çok geç olabilir... bir de yaptığın formumuz için çok güzel oldu, o ustayı tanımayanlara da tecrübe olsun. inşallah iyi bir usta bulursun yanında yakınında...
Evet neredeyse her parçanın yan sanayisi piyasada mevcut , hatta zor olan yan sanayisini değil orjinalini bulmak.Toyotanın orjinal bujilerini hangi firma üretiyordu?