Gönderen Konu: Özel Servislerin hepsimi böyle ?  (Okunma sayısı 5000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
Ynt: Özel Servislerin hepsimi böyle ?
« Yanıtla #20 : Mayıs 28, 2010, 17:47:38 »
Ümit kardeşim tabikide memnuniyetle gelirim. 80bin bakımına 4bin kilometre kaldı. Ama illaki bakım içinmi gelicem özellikle senin için gelebilirim =) Bi muhabbet eder çay içeriz. Yarın müsaitsen atlar arabama gelirim. Adres olarak bi yer belirleyelim :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 28, 2010, 17:47:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 28, 2010, 18:00:31 »
=) Sinan memnun oldum yakınlığına.

Yarın AÖF sınavları var, haftaya da bursa yolu görünüyor bana, lütfen ama lütfen yalnış anlama, önümüzdeki hafta içi akşam buluşabilir, çayımızı içebiliriz. Hatta bakırköy sahil sana yakındır, bak ben oralara da gelirim yani.

Ahmedim ayın 9'unda bir organizasyon düzenleyecek sanırım, hafta içi akşam vaktine geliyor, burak kardeşimin kabrine gidebiliriz. İnşallah o zaman görüşürüz Adalı =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2010, 18:01:48 »
Orjinal Buji'lerde Denso'ymuş onuda öğrendik :) Erdem kardeşim bilgine :)
Teşekkür ediyorum , Bende öyle düşünmüştüm ancak emin olamadım , bizim kasaların motorundaki neredeyse bütün elektronik parçalar denso zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Mayıs 28, 2010, 18:11:54 »
=) Sinan memnun oldum yakınlığına.

Yarın AÖF sınavları var, haftaya da bursa yolu görünüyor bana, lütfen ama lütfen yalnış anlama, önümüzdeki hafta içi akşam buluşabilir, çayımızı içebiliriz. Hatta bakırköy sahil sana yakındır, bak ben oralara da gelirim yani.

Ahmedim ayın 9'unda bir organizasyon düzenleyecek sanırım, hafta içi akşam vaktine geliyor, burak kardeşimin kabrine gidebiliriz. İnşallah o zaman görüşürüz Adalı =)

Evet yarın bende o sınava giricem :):):) Olurmu öyle şey niye yanlış anlıyım ayıp ettin şimdi :) Sen bana müsait olmana yakın 1-2 gün önceden bi haber ver çünkü ben havaalanında calisiyorum malüm vardiyali sistem .. Deki bana sinan bulusuyoruz bende vardiyamın durumuna göre seni haberdar ederim. :D

Teşekkür ediyorum , Bende öyle düşünmüştüm ancak emin olamadım , bizim kasaların motorundaki neredeyse bütün elektronik parçalar denso zaten.

Rica ederim. Yeni malzemeleri takınca kendimide arabayıda iyi hissettim :D arabayla konusur oldum nası yeni malzemelerinden memnunmusun diye  :P bakalım artık inşallah değişir eskisine döner.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 28, 2010, 18:42:26 »
bence garantı bıtmemısse yetkılı servıs. onun dısında özel servıse yaklasmıyorum. esnaf ile eksıklerımı hallettırıyorum. ozel servıs cok gereksız detaya gırıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mayıs 28, 2010, 19:26:13 »
bence garantı bıtmemısse yetkılı servıs. onun dısında özel servıse yaklasmıyorum. esnaf ile eksıklerımı hallettırıyorum. ozel servıs cok gereksız detaya gırıyor

Ahmet bey forum kuralları gereği sizi tanışma bölümünde görebilirmiyiz lütfen.

Gördüğünüz üzere forumda yardımlaşma içindeyiz. Bırakın yetkili servisi özele dahi gerek kalmıyor.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 29, 2010, 00:16:16 »
Bizim hondanın radyatör ve sanırsam bujileri denso.Japonlar bu firmayla çalışıyor galiba.