Gönderen Konu: Ae101 'lerin Bilinmedik Yanları  (Okunma sayısı 55279 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Ae101 'lerin Bilinmedik Yanları
« Yanıtla #120 : Temmuz 27, 2009, 23:36:01 »
sağda solda olan takım koymak için olan üstü tahta ile kaplı olan yerler değil değilmi ? birde solda hava bagajın hava alması için bir perde sistemi var onun yanındakimi acaba senin dediğin Türkay ?
yok be eyüp abi o tahta olan kısımlar değil, bagaj halısının altında abi, yan tarafta kalıyor, bagajın zemininde değil, sol yan duvarında o tahtayla kapatılan yerin üstünde kalıyor bagaj halısını sökmek gerekiyor oraya ulaşmak için..bagajın hava alması için perde sistemi dediğini anlamış değilim abi ? o ne ?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Temmuz 27, 2009, 23:36:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Temmuz 27, 2009, 23:39:26 »
sol tarafta tampon sökülünce dıştan çok güzel görünüyorda, bagaj terlemesin diye farklı bir ızgara sistemi mevcut arabalarımızda, serbest lastiklerle dışardan su vs. girmemesi için kapatılmış ama içerden havayı rahatlıkla atabilecek durumda bir ızgara mevcut. O da sol altta halıyı kaldırınca görünür yani klipsleri sökmen lazım.
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #122 : Temmuz 27, 2009, 23:52:39 »
hiç hatırlamıyorum eyüp abi farketmedim, orası olabilir ama gayet cep var yani, eşya vs konur içine, plastik bir şey, üstünde toyota falan yazıyor, klipsleri söktüm halıyı da çıkardım öyle çıktı karşıma ama tampon tarafında değil benim dediğim, gayet çamurluk üstünde
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Temmuz 28, 2009, 00:31:11 »
Merak ettim doğrusu, en yakın zamanda bakacam, modele göre farklılık gösterirse fotosunu eklersen iyi olur. Zula yer yapmış olmasın japonlar :).
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #124 : Temmuz 28, 2009, 00:36:57 »
eyüp abi zaten 3 arkadaş yıkıyorduk arabayı, çok geyik bir arkadaş orayı gördüğü an söylediği cümle bu ;

oooh sağolsun japonlara artık uyuşturucu, kaçak sigara, balyalar dolusu para falan ne varsa oraya saklarız :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Temmuz 28, 2009, 00:39:25 »
eyüp abi zaten 3 arkadaş yıkıyorduk arabayı, çok geyik bir arkadaş orayı gördüğü an söylediği cümle bu ;

oooh sağolsun japonlara artık uyuşturucu, kaçak sigara, balyalar dolusu para falan ne varsa oraya saklarız :) :)
:) doğru demiş eleman, bagaj döşemesinin altında toyota logolu yer, ne kadar işlevsel, ne kadar kullanımı kolay değil mi ama? :D sadece bagajı dağıtmak lazım ama olsun...
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #126 : Temmuz 28, 2009, 00:46:13 »
:) doğru demiş eleman, bagaj döşemesinin altında toyota logolu yer, ne kadar işlevsel, ne kadar kullanımı kolay değil mi ama? :D sadece bagajı dağıtmak lazım ama olsun...
:rofl: abi ulaşmak için yaptıklarımı söyleyim :D oto buzluğunu sıkıştırdığım yerden çıkardım, (subwoofer ile bagaj duvarına) subwooferı çıkardım (yeni hali abartı büyük çıkarırken koyarken bile zor :D ) klipsleri söktüm, halıyı çıkardım, bingooo :D gizli bölme karşısınızda :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Temmuz 29, 2009, 14:13:44 »
yok be eyüp abi o tahta olan kısımlar değil, bagaj halısının altında abi, yan tarafta kalıyor, bagajın zemininde değil, sol yan duvarında o tahtayla kapatılan yerin üstünde kalıyor bagaj halısını sökmek gerekiyor oraya ulaşmak için..bagajın hava alması için perde sistemi dediğini anlamış değilim abi ? o ne ?
evet ben de biliyorum o bölmeyi anfiyide ilk oraya monte etmiştim :D halı altında görünmüyorda.Bence orası yandan gelen darbelere karşı bir koruma yapmışlar perde gibi.
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #128 : Temmuz 29, 2009, 14:28:48 »
abiler su dediginiz yerin bir fotografını çekin koyun catlıcam :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Temmuz 29, 2009, 14:46:00 »
İşte sonunda bende ulaştım oraya :) zamanında birileri bişeyler koymuşlar içine unutmuşlar sonra. Açıkağızlı anahtar takımı hemde toyotanın orjinal deri cırt cırtlı takım çantası içerisinde, derby yapıştırıcı (ne alaka bilmiyorum), bir adet bez parçası,bölmenin altında oto yıkama süngeri gibi bir sünger,naylon ip, bir küçük ingiliz anahtarı(takım haricinde) ve bol tozlu bir alan :D Çelik kasa gibi yer olmuş bölme asıl amacı nedir bilmiyorum ama, sanki anahtar takımları için yapılmış biryer gibi duruyor, zamanında farklı amaçlar içinde kullanılmış güzel bir gizli bölme..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Temmuz 29, 2009, 15:28:00 »
Vallahi açtladım ya.Burası neresi bi resim çekin koyun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Temmuz 29, 2009, 15:34:36 »
bagajı aç sol arka çamurluğun iç alt kısmı, döşemeyi kaldırınca görebilirsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #132 : Temmuz 29, 2009, 15:44:04 »
o kısmı inceledim biraz, eyüp abinin dediği havalandırma kısmı olabilir, küçük küçük perdeler var, hava girişi için olabilir, dediğiniz gibi bol tozlu bir alan :alkis: ben de oraları tertemiz yaptım :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Temmuz 29, 2009, 15:48:26 »
Türkay hocam ne ile temizlediniz o bölgeyi, resmen tozlar katman oluşturmuş benimkinde, ne silmeye, nede süpürge falan çekecek gibi görünmüyor, bayağa sertleşmiş desem yeri. ıslak silsem çamur olacak. Tozu bile orjinal bunun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #134 : Temmuz 29, 2009, 19:24:03 »
ben komple söktüm bagaj halısını, verdim hortumla suyu bagaja :D sonra köpüklü sünger ile sildim iyice, sonra yine verdim hortumla suyu, zaten açıktı bagaj tahliye yerleri, su aktı tamamen, sonra nemli güderiyle sile sile tamamen temizledim..zaten toz sadece sol tarafta var, sağ taraf sıfır gibi, tertemiz :alkis: bir de güle güle kullanın orda unutulan malzemeleri :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Temmuz 30, 2009, 10:55:27 »
:D sağolun malzemelere işe yarayacak, çanta orjinal ama toz,küf pas içinde kalmış :) anahtar takımlarıda izeltaşmış temizlenince oldukça iş görecek malzemeler :) hafta sonu bende bagaj halısını komple klipslerden ayırıp yıkayacam :) çok fazla uğraşamadım ama bu klipsleri çıkarmanın kolay yöntemi varmı deforme olma olasılığı var gibi çünkü :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #136 : Temmuz 30, 2009, 13:29:18 »
evet deforme oluyorlar hemen :( ben de bilmiyorum nasıl çıkar kolay, ama dikkatlice ve yavaş çıkarınca kırmadan çıkıyor :D takmak çok çok kolay ama çıkarmak dert

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Temmuz 31, 2009, 01:30:03 »
Benim arabada yok galiba Türkay. İki tarafa da baktım. Şimdi arkadaşın arabasına bakacağım onda var mı acaba onunki 97 gli special
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #138 : Temmuz 31, 2009, 01:58:37 »
o kasayı bilmiyorum hazım abi, benim 98 xlide var, metin abinin yılını bilmediğim gli'sinde var herhalde arkadaşınızınkinde de vardır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Temmuz 31, 2009, 11:28:36 »
Hazım aynı şey o kasada varmı bende bilmiyorum ama o yoksa da vardır illaki gizli saklı bişeyler sizinkinde de :) arkadaşınızız ae101 'de de kesin vardır. bakalım onunkinden hediye çıkacakmı :D