0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay yeni bir kronik sorun.
Kişideen kişeye göre değişiyor.Babama ankaradan aldıgımız2005 avenisin içide dışıda pırıl pırıl koltuklarde ne sigara lekesi ne başka bir leke.Adam mütehitmiş 2008 de 35 binde almış aldıgından beri istanbul ankara yapmış.Araç şehir içinde kullanılırsa daha çok yıpranıyor.Eğer aldıysanız bir direksiyon kılıfı çıkmacılardan da vites topuzu bulursunuz..Döşemeleride halı yıkama makinesi ile beim gibi yıkayın ilk günkü ferahlıh temizlik arabada.İç temizlige 150 200 lira bayılmanın anlamı yok.
70.000 deki arabada (kişiden kişiye degişsede cok yıpranma olmaz.Aracın gercekten denilen km deoldugunu anlamakta cok zor. Servis kaydı yoksa tabi.Ben corollayı 71.000de almıstım. Sahibi 3 yıldayapmı bu km yi ama tümservis kayıtları var hala devam ediyor. Simdi 89.000 de direksiyonun alt kısmı biraz soyuldu.Bu diresiyon mevzusunda ben sunu düşünüyorum direksiyonun sagı ve solu aynı asınmıssa bu 9-15 pozisyonnunda tutuyor demek boyle insanlarda genelde agresif kullanmaz arabayı.Üstte asıma varsa tek elle artisttir o bide hırpalarlar arabayı. Biraz uzun oldu ama nacizanebudur.
tamamen aracın kullanılma şeklinle alakalı bence birde sonucta deri,suya dayanmaz terlemeyle asınmıs olabılır.,birde serkan abi aracı canakkaleden'mi aldın ? nemindemidir,Güneşindemidir bılmıyorum ama bizim buralarda pek deri dayanmıyor 4 yasında deri konsolu catlayan arac bile gördüm