hız yapan biri değildi aslında en yakın arkadaşları bile böle sölüyor ama insanın zamanı dolduğunda en garip olaylar olmaya başlıyor ibre 150de takılı kalmış zaten ve kemerleri takılıymış ve kemerler kopmuş!!!kemer nasıl kopar nasıl bi kazadır bu kemer kopacak kadar şiddetli olmuş?
bu bilgiyi kim verdi ?? kemer kopar mı hiç ya ?
Başımız sağolsun. Allah gani gani Rahmet eylesin..
off kemerler vücudu parçalasa bile kopmaz yaa
abi yine böyle olaylarda olduğu gibi gerçek dışı şeyler üretilmiş
Haberi Facebook'tan Erhan'ın haber paylaşımı ile duydum.Hemen foruma girdim ama maalesef haber doğruymuş.Çok çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Allah günahlarını affetsin.Ailesinin ve bizlerin başı sağolsun.Gencecik bir arkadaşımı kaybetmek beni derinden yaraladı.Son sözüm sana Türkay."akıllandım" diye yazmana gerçekten çok sevindim... Allah hepimizi böyle kötü kazalardan korusun
Bu öğlen Güzelbahçeden Urla'ya doğru giderken Türkay kardeşimle karşılaştım.eksik olmasın sağolsun aracın camından selamlaştıktan sonra yolumdan döndum senın için dedi ,Çok mutlu etti.
Hiçbir Tct üyesiyle karşılaşmama rağmen sanaldan gerçekten çok sohbet paylaştık güzel anlar yaşadık,yaşıyoruz.
Burak Tolga kardeşimide gerçekten bu zaman zarfında efendi,kibar,Toyota hayranı olarak tanıdım. Velasın burdaki herkez kardeşim abim ablamdır.
Şu saatte urla'dan yenı dönmuş bulunmaktayım. Yolda ters dönmüş bir araç gördüm belli ki hız aklım çıktı ve ben 70km/h geçmedim.
Türkay'ım gerçekten akıllanmak gerekiyor

Sevgili kardeşim,güzel dostum ALLAH rahmet eylesin.Toprağı bol olsun. Rabbim ailesine sabır versin

Anlıyorum demekle inanın birşey anlaşılmıyor. Yaşamak gerek!
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun..
Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun inşallah...
5 saat önce ben kırmızı ışıkta beklerken , aynı benim kafadan bir ağabeyim caddelerde ralli yaparken arabamın arkasını dağıttı ,
farkettim ki ölüm ne kadar yakın
ne kadar yakın
Arkadaşlar cümlemizin başı sağolsun, Allah Ramet eylesinFinikedeki üyemiz Fatih arkadaşımın araması ile öğrendim ve elim ayağım titredi inanamadım inanmakta istemedim. hatta buraya ne yazacağımı bile bulamadım.
Gayet efendi saygılı biriydi bana durmadan mesaj atar söylenirdi ''abi ne zaman Antalya buluşması yapacağız'' diye kısmet değilmiş görüşmek, ama kısmet olursa yarın cenazesine gitmeyi düşünüyorum ToyotaClub adına.

Arkadaşlar yazdığı birkaç iletiyi paylaşmak istiyorum
aydın abi bir antalya buluşması yapalım artık ya
hep bir sözüm vardır çok severim 
" Otomobiller İki'ye Ayrılır;Toyota ve Diğerleri..! "

alt yapıyı geliştirmek lazım şimdiden 
BirGün Herkez Toyota'cı Olacak 
fobim örümcekler.takıntım Toyota ^^
Kendi tabiri ile böyle koyu Toyotacı kardeşimizin bu isteğini unutmayalım
ya şu benim yıldızların üstündeki yazıya Koyu Toyota'cı desek olur mu sayın adminlerim rica etsem 
Buda forumda ki son iletisi
siz hiç 2.0L motor clio rs veya 2.0L pejo 306 gti honda civic type r, honda s2k sürdünüz mü 2.0L ?
normal binek otolarda 2.0L hızlanmaları yavaştır ama sizin bu lafınız bütün 2.0L kapsadığı için tamamiyle yanlış bir düşünce
Tanımayanların yada herkesin buraya bir göz atmasını isterim;http://www.toyotaclubtr.com/index.php?action=profile;u=6087;sa=showPosts;start=0
Allah rahmet eylesin... Yakınlarının başı sağolsun... hız tutkunu arkadaşlara acizane bir tavsiyem... lütfen daha dikkatli olalım... çok acı sonlar sadece bizi değil bir çok insanı üzüyor... bunu unutmayalım..
Türkay, zaman içersinde, özellikle sürekli güneş altında kalan arabalarda kemer çürüyebiliyor. Yine de bu çok uzun zaman allıyor. Çok zor ama ihtimal dahilinde. Kendi sağlığımız açısından zaman zaman kontrol etmek gerekir.
Yada bağlantı aparatlarında sorun olabilir. Nasıl ki araçlarımızın lastiklerini, frenleri vs. yerlerini kontrol ediyorsak, emniyet kemeride kontrol edilmesi gereken en önemli parçalardan birisi.
Allah rahmet eylesin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun
Kendisine Rahmet, ailesine sabır dilerim.
Aydın Abi, cenazesi kaldırıldı diye biliyorum ben.
Allah ailesine sevenlerine sabırlar ihsan eylesin,Allah gani gani rahmet eylesin,bu acı olay bütün araç kullanıcılarına ders olsun.hakikaten sürat felakettir.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabırlar versin inş. Bu acı kayıp bizlere bir ders olurda ibrenin nerede durması gerektiğini biliriz bundan böyle.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah. Allah gerideki kalanlanlara sabır verir inşallah.