0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forum yöneticilerinden siyah tema istiyorum. En azından bir günlüğüne... Aşırı hızın ne kadar kötü sonuçlar doğuracağını duyurmalarını istiyorum. Selam almış, selam vermiş tüm üyelerimizin güzelce abdest alıp ruhuna El-Fatiha okumalarını istiyorum... Varsa bilen, Yasin-i şerif okumalarını istiyorum...Varsa imaknı olan, bir zahmet o monütörün başından kalkıp iki rekat namaz kılmalarını istiyorum..TCT'nin dostluğuna yakışır bir yas istiyorum. Yas tutmak iyi değildir bilirim fakat temada bu akşam yas havası olsun istiyorum....Bu akşam kimse gülme ikonu kahkaha ikonu göndermesin istiyorum...Burak kardeşime ALLAH'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...Saygılaımla,
Başı saolsun geride kalanların. Şöförün fotosunun konmasına karşıyım ana sayfaya . kendi hatası yuzunden kendi ve 2 masumun canından etti. Benim de bir yakınım yolcu koltugundayken , aşırı hız yapan bir sürücü yuzunden öldü.Siyah tema ve aşırı hızın kotulugunu belirten yazılar mantıklı. ama fotoyu haketmiyor bence. diğer vefat eden 2 kişinin ki konabilir.
abi aracı o kullansada buradaki her kez araç kullanmanın ne demek olduğu bilir.gözünün başka bir yere bir kaç saniyelik kayması bile büyük kazalara neden olur.sonuçta ortada yok olmuş 3 hayat var.tutup bu insanları vefat ettikten sonra cezalandırmanın bir mantığı yok
Bu nasıl bir yaklaşımdır böyle. Kendisi de öldü farkındaysanız. Zevk için yapmadı herhalde bunun.Hangimiz yeri geldiğinde kuralları ihlal etmiyoruz. Saniyelik bir olay. Hepimizin başına gelebilir.Sizi şiddetle kınıyorum.
Cezalandırma gibi bir niyetim yok, sadece fotoğrafnın ana sayfaya konmasına karşıyım. Kemer- Antalya yolunda benzer şekilde yolcu bir arkadaşını kaybetmiş biri olarak , virajda 150 ile gitmeyi aklım almıyor. sinirden ellerim titriyor. şöförün geride bıraktıkları ailesini sevdiklerini, diğer yolcuların ailesini sevdiklerini acılarını düşündükçe kan beynime sıçrıyor.
açıklaman için sağol ufuk abi