Selam.
Uzun süredir düşünüyordum ama artık kafaya koydum gibi.

1-2 sene içinde 2. el bir Bmw Gs serisi (muhtemelen 650) almayı düşünüyorum.
AÇıkçası baba tarafından bir çok kuzen motor üzerinde hayatını kaybettiği için (yurt dışında motorsiklet kültürü çok gelişmiş bir yer) ve özellikle Türkiye'de bu kültür henüz oturmadığı için bazı çekinceler (aile tarafından

) olmasına rağmen artık ciddi ciddi düşünüyorum. Tabi tamamen benim için bir keyif aracı olacaktır. Sadece bazı gezmelerimde vs. kullanırım büyük ihtimalle.
Düşündüğüm model şu tarzda olacak muhtemelen.
Tam sana yakışıcak cihazlar abicim... Sırtınada bir kamp çanta cuk oturursun bu cihaza vallahi
Hakan abi bacağımdaki dikişler hala duruyor yapma bunu yakma içimi

ama bence f 800 düşün şehir içinden daha çok uzak yolllara gitmeyi planlıyorsan.Resimdeki f 650 gs modeli bizde vardı. bir zamandan sonra insanı kesmiyor küçük geliyor.Ama istanbul gibi megakent için cok uygun
uzun yol motoru galiba bunlar demi..
Aslında 1200 cc. likleri falanda var ama işime gelmez. Yani sende biliyorsun, bu işin sonu yok. Ben daha çok özgürlüğün tadını çıkarmak, keyif almak için istiyorum.
Bir arkadaşımın yakın zamandaki kazasını şimdi burada anlatmak uygun olmaz, herkesi soğutmak istemem, ama her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım motorsiklet kullanırken.
Görüşün çok hoş Ahmet, sağolasın.
Evet Ali, zaten amacım hem uzun yolda kullanmak, hemde kısmen yol dışında. Yani özgürlük için.
Bakalım bu süre zarfında yapacakmıyım.
hakan abi açıkcası bende 100lük motoru kullandıktan sonra hemen yarış motorlarına gözümü diktim çok güzelmiş hoşuma gitti bakalım deneyim kazanayım ehliyeti alayım belki corollanın yanına kardeş olarak alırım bi kawasaki

özgürlük resmen...
Üzerine iki tane yedek teker koysak olmaz mı 
Arka yanlara learner tekerlek takın:))))
Motorsiklet kullanırken dikkat edilecek en önemli noktalardan birisi, her zaman kendine hakim olabilmektir bence.
Açıkçası bunu keyif için almayı düşündüğümden, diğer şeylerimi etkilememesi lazım maddi ve manevi olarak. Yani doğru söylüyorsun Ahmet. Dediğim gibi çok uzun süredir düşünüyordum ama karar vermek çok kolay birşey değil, şu anda da zaten karar verme aşamasındayım, ama bu keyfi yaşamak artık daha ağır basıyor. Tabi dediğim gibi kaptırmadan.

Bu arada benim racerlar ile hiç işim olmaz. Ama isteyenede saygı duyarım.

Bizim oralarda (şu motorsiklet kültürünün yaygın olduğu yer)babamın kuzeninin kızı, dolayısı ile benimde kuzenim bir araca çarpmıştı motoru ile (araç garajdan hatalı çıktığından). Aracın üstünden öbür tarafa uçmuş kafa üstü. Ama şimdi herşeyi iyi tabi.
BMW deyince şöyle afilli bir 7.40 yada spor bir 3.20 diye düşündüm ben de Hakan Abi

Neyse, bu da idare eder

Şaka bir yana hep korkmuşumdur motordan, biraz daha düşün bence
Dilerim keyfine limon sıkmazlar abi, malum ülkemizde bir önyargı var 2 tekerlilere... Ayna da gördüğünde aha motorlu geliyo önüne kırayıma kadar gidiyor bu muhabbet...
Ali alınma ama bu corollayı geri geri geçer
geri geri mi

zaten baktım şimdi 360 km falan yapanlar varmış... türkiyede o kadar yol varmı ki yahu nerde yapıolar

ayrıca 4 saniyenin altında 100km ye çıkıyomuş :S corollaya göstermeyiz bunu olur biter

:D ama biraz şekli bozuk gibi sanki kawasakiler daha gösterişli...
Belki anlatmışımdır, önceleri ciddi anlamda bisiklet sporu ile uğraştım. Hatta haftanın 6 günü ve günde en az 50 Km. yapıyordum. Bir ara Çanakkale'den İzmir'e bile gitmiştim bisiklet ile.

Bu yüzden arada çok anlayışlı sürücüler olduğunu bilmeme, görmeme rağmen, ne kadar Kültürlü! sürücüler de olduğunu biliyorum. Bu yüzden .ok da küçük cc. li motor işime gelmez. Çıktımı sollamalı.
Emre, bir ara seni alayım ve bu fikrini 15 dakikada değiştireyim.
Yalnız Kawasakiler düz yol motorudur, manevrası yoktur.