0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belki anlatmışımdır, önceleri ciddi anlamda bisiklet sporu ile uğraştım. Hatta haftanın 6 günü ve günde en az 50 Km. yapıyordum. Bir ara Çanakkale'den İzmir'e bile gitmiştim bisiklet ile. Bu yüzden arada çok anlayışlı sürücüler olduğunu bilmeme, görmeme rağmen, ne kadar Kültürlü! sürücüler de olduğunu biliyorum. Bu yüzden .ok da küçük cc. li motor işime gelmez. Çıktımı sollamalı. Emre, bir ara seni alayım ve bu fikrini 15 dakikada değiştireyim.
abi bu ne ki böyle nette 1300 motor falan yazıyo kaç hız yapar ki bu corolla mı geçecekse kabul etmiyorum :D
uzun aradan sonra herkese selam olsun toyota ailesi.biraz sıkıntılarım vardı giremedim uzun süre ..gelgelelim hakan abim sana.ne işin var f 650 gs le..bigün sibop vurur bigün yağ kaçırır,bigün bişey olur.yani al bi 650 gs köşebaşı küfür et ama dersenki enduro alıcan r 1150 gs minimum elektronik maximum mekanik dağ bayır trafik uzun yol banamısın demeden kullanıcan.kafanda rahat olacak. benden sana tavsie abi 650 lerin devri geçti rotaxın bu makinadaki motoru pek yarayan bi makina değil.gelgelelim hız konusuna konuşmazsam dayanamam.hayabusa iyidir hoştur altını çizerim bana boştur..sürat isteyene 1000 cc den şaşma derim.hele bide r1 se hele birde turboyu çakmışsa.onu zaptedecek delikanlı ister.videoya bakim ekleyeyim.
gelgelelim hız konusuna konuşmazsam dayanamam.hayabusa iyidir hoştur altını çizerim bana boştur..sürat isteyene 1000 cc den şaşma derim.hele bide r1 se hele birde turboyu çakmışsa.onu zaptedecek delikanlı ister.videoya bakim ekleyeyim.
Sana böyle bir sey yakisir Hakan